De 10 dyreste bøf i verden

Følgende artikel hjælper dig med: De 10 dyreste bøf i verden

Bøf er den foretrukne kødtype for de fleste. En god bøf kan gøre din dag. Forestil dig nu, at bøffen kommer fra et af de fineste steder i verden. Der er steder, der serverer bøffer i verdensklasse, som er lavet af de bedste kokke i verden. Som du kan forestille dig, er disse bøffer dyre og uden for almindelige menneskers rækkevidde. Hvis du spekulerer på, hvilken er dyreste bøf så får du svaret i dag. I denne artikel vil vi dække de dyreste bøffer i verden.

Hvad gør en bøf så dyr?

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor prisen på den samme mad varierer så meget forskellige steder? Nej, det handler ikke udelukkende om madlavningsprocessen eller Michelin-stjernekokke, der tilbereder det. Hovedårsagen til, at bøf kan være rigtig dyr, er på grund af udskæringen og den måde, dyret er opdrættet på.

Hvis du er så heldig at observere, vil du se det teksturen, farven og marmoreringen er af overlegen kvalitet hos velopdrættede kvæg. For den slags bøffer betaler man ikke efter størrelse. I stedet betaler du for kvaliteten af ​​kødet, regionen og den omhu, hvormed kvæget blev håndteret.

De 10 dyreste bøffer i verden

Folk med elite smagsløg ville strejfe rundt i verden på jagt efter et kvalitetsstykke veltilberedt bøf. Prisen på bøfferne nævnt på denne liste vil blæse dit sind. Du vil ikke tro, at folk bruger så meget på at få en bøf, men deres kærlighed til bøf gør det umagen værd for dem. Lad os begynde vores liste.

1. Vintage Cote De Boeuf Rib Steak på Boucherie Polmard

Du har måske hørt, at vin smager bedre, når den er lagret. Nå, det viser sig, at det også gælder for oksekød. Denne vintage bøf er lavet ved en lang lagringsproces.

Hos Boucherie Polmard er oksekødet “dvale”. “Det betyder, at den er omkring 15 år gammel. Den almindelige bøf, du køber på markedet, er generelt lagret omkring 20-22 dage. Bøffen opbevares i Polmard fødevarelaboratoriet, ved en temperatur på -45 grader. Kødet har en rigere og sjælden smag på grund af ældningsprocessen.

Prisen for oksekødet fra Boucherie Polmard er uhyggeligt dyrt, med kun en rib-eye koster dig omkring $3200. Og det ville være uden de ekstra gebyrer.

🔥 Anbefalede:  Airflow Production Tips — Korrekt opgave (ikke DAG) Catchup - Mod AI

2. Guldbøf hos Nusr-Et

Du kan være en guldelsker, og du kan også være en bøfelsker. Men tror du, du kan kombinere de to? Hos Nusr-Et, Dubai, kan du. Dette én gang-i-livet-måltid er noget, du ikke kan gå glip af. Dette er også en af ​​de fødevarer, der får dig til at tænke ved første øjekast, er det ægte? Åh, det er det! Og det vil koste dig en hel del $2.000.

Saftigheden oser fra signaturbaren udskæring af mørbrad bøf, pakket ind i et tyndt lag guld. Men den bedste del? Kødet bliver derefter skåret i skiver ved dit bord af de bedste af de bedste. Voila! Der er to ting, du elsker på en tallerken.

3. Japansk A5 Wagyu Steak

En anden superdyr og kvalitetsbøf er den japanske Wagyu-bøf. A5 Wagyu er også endnu en sjældneste bøf i verden. Du kan nemt skelne Wagyu-bøf på grund af dens tydelige lyse farve, marmorerede tekstur og fede sammensætning. Hvis du undrer dig over, hvad ordet ‘wagyu’ betyder, oversættes det bogstaveligt til ‘japansk ko’. Denne bøf er prissat til $1000.

A5-bøf er så sjælden, fordi denne kvalitet kun udgør 1% af japansk oksekødsproduktion. Forskellige typer Wagyu findes også i Japan, alt efter region og avl. Hvad der fodres til en ko eller tyr, spiller en meget vigtig rolle i deres sunde opvækst, der hjælper med at forbedre smagen af ​​bøffen.

4. Japansk A5 Kobe

Den japanske A5 Kobe er en anden type bøf, der er rigtig dyr og er af høj kvalitet. Det er også en af ​​verdens fineste og dyreste bøffer. Du skal betale over 300 USD at få denne bøf.

Du kan identificere Kobe-oksekødet på grund af dets omfattende marmorering og tekstur. Det fede kød er sammen med dets rigdom en af ​​årsagerne til Kobe-bøffens stjerneomdømme. Bortset fra det er den glatte smøragtige smag noget, du vil kæmpe for at finde andre steder.

I Japan tildeles karakterer afhængigt af oksekødets kvalitet. Det er karaktererne A1 til A5, hvor A5 er den højeste. Af disse grunde er det japanske A5 Kobe-oksekød en af ​​de dyreste bøffer i verden.

🔥 Anbefalede:  Kvinde-iværksætterstatistikker 2023: USA, Storbritannien og hele verden

Læs også: 30 dyreste sportskort i verden

5. Amerikansk Wagyu Steak

Uden mange ligheder med sin japanske pendant er den amerikanske wagyu-steak også en anden dyreste bøf hjemmehørende i New York. Så hvordan kom Wagyu til at lande i Amerika? I 70’erne, nogle få af de raffinerede japanske Wagyu kvæg blev eksporteret til New York for at avle med det indfødte Angus-kvæg. Og der går du – den amerikanske Wagyu opstod.

Du kan få denne bøf for omkring $200-$300. Selvom den ikke er helt på niveau med den japanske Wagyu med hensyn til kvalitet, er den stadig langt højere i kvalitet, end hvad du får hos din lokale slagter. Så hvis du overvejer at anskaffe dig den amerikanske Wagyu, går du bedst hjemmefra med en fyldt pengepung.

6. Oliven Wagyu

Denne specielle type Wagyu fremstilles ved at fodre Wagyu-kvæget med en diæt af ristet olivenmasse. På grund af denne diæt har kødet fremragende mængder fedt og generøse mængder oliesyre. Denne Wagyu vandt faktisk titlen som det bedste oksekød ved OL i Wagyu i Japan. Hvis du vil eksperimentere, så vælg Olive Wagyu Steak for et fremragende og tilfredsstillende måltid. Denne bøf kommer kl 200 USD.

7. Filet mignon

Filet Mignon har en særlig plads på vores liste over de dyreste bøffer i verden. I betragtning af, at det gennemsnitlige dyr rummer cirka lidt over et pund af filetportionen, er dette dyrt og meget elsket.

Filet Mignon er folks favorit på grund af dens saftighed, tekstur og de mange måder, du kan tilberede den på. Der er ingen begrænsninger for de ingredienser, du kan tage ud af din hylde til Filet-portionen. Du kan få denne bøf ved at betale $180-$200. Med hensyn til prisen, kan du aldrig fortryde at have Filet Mignon, selv for latterlige priser.

8. Oksemørbrad

Mørbraden er den del, hvorfra du får filet mignon. Og mørbraden er i sig selv også et af de dyreste bøfstykker, du kan få. En oksemørbrad af god kvalitet kan koste dig overalt $100 til $200. Du ved allerede, at det er det værd på grund af dets superrige smag og lækre tekstur.

🔥 Anbefalede:  10 måder at blive en indholdsskaber og tjene $100+/time

Selvom Filet mignon portionen er langt dyrere end selve oksemørbraden, er mørbraden også et fantastisk valg til prisen. Det er også en god mulighed, hvis du ønsker at diversificere din kost.

Læs også: Hvad er den dyreste ting i verden? Fuld liste

9. Porterhouse

Forestil dig en bøf, der faktisk er to bøffer. Sjovt, ikke? Nå, det er hvad Porterhouse-bøffen er. Porterhouse er en mørbrad på den ene side af knoglen og en New York Strip på den anden. Forestil dig rigdommen af ​​de dobbelte smage og tekstur på din tallerken og ganen. Åh, for at få det gode ved to bøffer i én – Mums! For at få denne bøf, bliver du nødt til at bruge rundt $100.

10. New York Strip

En anden dyreste bøf, New York Strip, er meget populær på tværs af alle slagterhuse og bøfhuse. Det gode ved New York Strip er, at selvom det er dyrt, kan du finde det i nærheden af ​​dig. Snittet er ikke ømt og ligner heller ikke en rib-eye; men folk vælger denne bøf på grund af dens smag. Denne bøf har forskellige varianter, og den kan koste dig hvor som helst fra $50 til $100.

Hvis du elsker at grille, så få New York Strip til en dag fuld af smag og oplevelse. Med deres smukke kødfulde smag og fantastiske tekstur giver de den bedste form for grilloplevelse. Alt i alt er deres placering på listen over verdens dyreste bøffer-liste velbegrundet.

Hvis du har en raffineret gane eller blot leder efter de bedste luksusmåltider rundt om i verden, så er disse dyreste bøffer burde helt klart være på din liste.