De 10 bedste bachelorpar stadig sammen

Følgende artikel hjælper dig med: De 10 bedste bachelorpar stadig sammen

ABC

Vi har alle været der og spekuleret på, om par skabt på live-tv virkelig kan holde. Kan du finde ægte kærlighed på et show? Det har jeg ikke svarene på. Men her er et par bachelor-par, der blev sammen og ser ud til at trives.

1. Trista og Ryan Sutter

I denne sæson har et Bachelorette-par klaret det. Trista fandt ikke kærligheden i den første sæson af Bachelor, men vendte tilbage som sæson et Bachelorette. Ryan fortæller om sin tid i serien som noget traumatisk, men generelt har de fundet kærligheden, stiftet familie og ser ud til at klare sig godt. Mange tænker på dem som GET-forholdet.

2. Desiree Hartsock og Chris Siegfried

Desiree blev elimineret fra den 17. sæson på Bachelor med Sean Lowe, før hun fandt kærligheden på Bachelorette sæson ni. De blev gift i januar 2015 ved en lille ceremoni. De har nu to børn og lever lykkeligt til deres dages ende.

ABC

3. JoJo Fletcher og Jordan Rogers

Dette par fandt kærligheden i sæson 12 af Bachelorette. De havde til hensigt at blive gift i 2020, men coronavirus-udbruddet har fået dem til at sætte deres gæsters sikkerhed først og udskyde brylluppet.

4. Lauren Burnham og Arie Luyendyk Jr.

Det lykkelige par gjorde deres forlovelse officielt på Bachelor sæson 22. Arie slog op med sin oprindelige forlovede, på kamera, til fordel for Lauren. Parret blev gift i januar 2019. De er kendt for deres datter Alessi og hendes blomstrende Instagram, som startede, da hun lå i maven. På trods af at de startede rocky, med lidt kærlighed fra offentligheden, er de nået langt.

5. Catherine Giudici og Sean Lowe

Dette par blev forlovet på bachelor sæson 17. De havde et bryllup et år senere og har siden budt tre børn velkommen til deres familie. De har været gift i seks år, og Catherine kaldte ham for nylig sin “drømmemand”. Det ser ud til, at tingene stadig er varme og går stærkt.

6. Rachel Lindsay og Bryan Abasolo

Bryan kom til Rachels sæson af Bachelorette, og de har været et af de mest sunde, succesrige par siden. Der har næsten ikke været nogen problemer, der er kommet ud af deres forhold, i hvert fald i offentlighedens øjne. Rachel er nu en stor fortaler for mere mangfoldighed i Bachelor Nation.

ABC

7. Jason og Molly Mesnick

Molly var Jasons andenplads på hans sæson af bacheloren. Han valgte Melissa Rycroft, men slog derefter op med hende og friede til Molly på direkte tv. Det ser ud til, at han tog den rigtige beslutning, på trods af at han var stærkt foragtet på det tidspunkt. De er stadig gift og har en lille pige.

8. Jade Roper og Tanner Tolbert

Dette par mødtes ikke på en Bachelor- eller Bachelorette-sæson, men på Bachelor in Paradise. De var betaget af hinanden fra begyndelsen, og blev plakatparret for lykken på øen. De har tre børn og er ekstremt søde på de sociale medier.

9. Kaitlyn Bristowe og Jason Tartick

Kaitlyn og Jason var ikke på nogen sæson af Bachelor-franchisen sammen, men får stadig en bemærkelsesværdig omtale på denne liste. Kaitlyn var en fantastisk Bachelorette og Jason var på Beccas sæson, men de mødtes i den virkelige verden gennem Bachelor nation-forbindelser. Nu har de det godt, da han støtter hende med at vinde Dancing with the Stars.

10. Bri Stauss og Chris Watson

Dette par mødtes på Listen to Your Heart, et spin-off, hvor par synger sammen, mens de finder kærligheden. Bri og Chris vandt showet såvel som hinandens hjerter. De har udgivet musik sammen og vil forhåbentlig turnere i fremtiden.

ABC

Molly Pasha

🔥 Anbefalede:  37 apps, der giver en øjeblikkelig tilmeldingsbonus: Gratis penge!