David Bowies uudgivne version af “Let’s Dance” til debut som Music NFT på Gala Music

Følgende artikel hjælper dig med: David Bowies uudgivne version af “Let’s Dance” til debut som Music NFT på Gala Music

David Bowies uudgivne version af "Lad os danse" til debut som Music NFT på Gala Music

Gala Music, et datterselskab af web3 startup Gala Games, har afsløret et nyt projekt dedikeret til den legendariske musiker David Bowie for at bringe musik og NFT’er sammen. Som en del af en begrænset NFT-samling har Gala Music indgået et samarbejde med musikproduceren Larry Dvoskin og udgiveren Warner Chappell Music for at lancere en ikke-udgivet version af David Bowies populære nummer “Let’s Dance” fra 1983.

Gala Music vil udgive 3.003 NFT’er, der indeholder Bowie-inspirerede kunstværker og giver adgang til en aldrig før-hørt version af “Let’s Dance”, som blev produceret af Larry Dvoskin og David Bowie i 2002.

Annonceringen blev offentliggjort den 6. marts, og NFT-samlingen med den legendariske musikers sang udgives den 14. april – dagen, der markerer 40-året for sangens originale debut. Udgivelsen af ​​sangens nye version vil give fans en unik mulighed for at eje et stykke musikhistorie.

NFT’erne vil være til salg på basis af “betal-hvad-du-ønsker”, hvilket giver købere mulighed for at betale et hvilket som helst beløb, de vælger. Overskuddet fra salget går til MusiCares, en velgørenhedsorganisation, der leverer sundheds- og menneskelige tjenester til medlemmer af musiksamfundet.

David Bowie har allerede en tilstedeværelse i web3. I september lancerede David Bowies ejendom en NFT-kollektion kaldet “Bowie On The Blockchain” for at ære sangerens karriere og indflydelse på musik, kønsroller, liveoptræden og digital distribution. Samlingen indeholdt Bowie-inspirerede kunstværker skabt af ni kryptokunstnere, inklusive FEWOCiOUS, som designede en skulptur iført et originalt Bowie-outfit.

🔥 Anbefalede:  Kaffestatistik 2023: Demografi, industristørrelse i USA og på verdensplan

Den ikoniske sanger lancerede BowieWorld i slutningen af ​​90’erne, en virtuel platform, der gjorde det muligt for ham at komme i kontakt med fans globalt. For nylig gjorde platformen et comeback med teknologiske fremskridt og en eksklusiv NFT-kollektion dedikeret til musikeren.

Læs mere: