Dapper Labs lancerer LaLiga Golazos NFT markedsplads

Følgende artikel hjælper dig med: Dapper Labs lancerer LaLiga Golazos NFT markedsplads

laliga

Blockchain-spiludvikleren Dapper Labs frigiver den spanske fodboldliga LaLigas NFT-markedsplads, ‘Golazos’. LaLiga Golazos lanceres i lukket beta den 27. oktober. Markedspladsen vil sælge NFT-samlekort, der repræsenterer videohøjdepunkter fra ligaens bedste øjeblikke og topspillere.

LaLiga annoncerede samarbejdet med DapperLabs, skaberne af det populære NFT-spil NBA Top Shot, tilbage i september 2021.

Golazos (oversat som et utroligt mål på spansk) tillader prægning af NFT’er på Flow blockchain. Brugere vil være i stand til at sælge og handle fodboldrelaterede samlekort, der repræsenterer mindeværdige øjeblikke, spillerpræstationsdetaljer og kampstatistikker på engelsk og spansk.

Kortene vil indeholde fodboldøjeblikke fra 2005 til i dag. Den første pakke med kort frigives på lanceringsdagen og vil omfatte La Liga rivaliseringsudgaver, såsom Barcelona vs. Real Madrid, Atletico de Madrid vs. Real Madrid, Sevilla vs. Real Betis og andre.

“Hvis du ser på nogle af rivaliseringerne i La Liga, taler du bogstaveligt talt om 100-års rivalisering, og det har vi ikke rigtig i nordamerikansk sport. Vi tror, ​​at det bliver rigtig sjovt at læne sig ind i derbyerne og El Clasico,”

sagde Caty Tedman, leder af partnerskaber hos Dapper Labs.

Nogle stjernespillere, der optræder og promoverer Golazos, inkluderer den kroatiske midtbanespiller Luka Modric fra Real Madrid, den portugisiske angriber Joao Felix fra Atletico de Madrid og den tyske målmand Marc-Andre Ter Stegen fra Barcelona.

Dapper Lab’s først vove sig ind i NFT-rummet var med NBA Top Shot tilbage i begyndelsen af ​​2021. Siden da rejste Dapper over $550 millioner i finansieringsrunder ledet af Coatue, med deltagelse fra kryptoinvestorerne Andreesen Horowitz (a16z), Google Ventures og Version One Ventures og nåede en værdiansættelse på $7,6 milliard.

🔥 Anbefalede:  Ikea lancerer Matter-aktiveret Dirigera smart hub og app

Hvad angår LaLiga, underskrev gruppen en to og et halvt års partnerskabsaftale med det sydkoreanske metaverse-selskab TMV i maj for at skabe et virtuelt økosystem for fodboldfans, hvor TMV er ligaens officielle metaverse-sponsor. I september tog LaLiga endnu et skridt ind i den virtuelle verden ved at indgå partnerskab med VegasCity og Stadioplus for at komme ind på den populære metaverse platform Decentraland. Projektet fokuserer på at bringe yngre generationer tættere på fodbold gennem interaktive oplevelser.

Læs relaterede indlæg: