Dapper Labs fyrer 22 % af personalet, NBA Top Shot rammer det laveste salg siden december 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Dapper Labs fyrer 22 % af personalet, NBA Top Shot rammer det laveste salg siden december 2020

Flotte laboratorier

Det canadiske Web3-spilstudie Dapper Labs har reduceret sit personale med 22 % på grund af det nuværende ‘makroøkonomiske miljø.’ Dets top NFT-produkt, NBA Top Shot, har oplevet det laveste salgstal siden december 2020 midt i den igangværende kryptovinter.

I en officielt blogindlæggrundlægger og administrerende direktør for Dapper Labs, Roham Gharegozlou, forklarede: “Vi ved, at web3 og krypto er fremtiden på tværs af en lang række industrier – men nutidens makroøkonomiske miljø betyder, at vi ikke har fuld kontrol over timingen.”

Gharegozlou understregede, at virksomheden voksede for hurtigt og øgede medarbejdere fra 100 til mere end 600 på mindre end to år. Disse operationelle udfordringer forhindrede Dapper Labs i at være så tilpasset og fællesskabsdrevet som nødvendigt.

Dapper Labs vil tilbyde afgående medarbejdere et sæt fordele, der inkluderer en tre måneders kompensation, seks måneders betalt sygeforsikring og fire måneders digital rådgivning.

Annonceringen kom kort efter afsløringen af ​​NBA Top Shots salg i oktober. Ifølge NFT-analyseplatformen, CryptoSlam, NBA Top Shot NFTs rejste $2,67 millioner i sekundært salg for oktober, et fald på 43% fra septembers $4,7 millioner. Det er fjerde måned i træk, hvor salget falder og er langt væk fra februars 2021-rekord på $224 millioner i salg.

Siden lanceringen i 2020 har NBA Top Shot genereret over 1 milliard USD i sekundært salg. Kun 207 millioner dollars fra 1 milliard dollars blev handlet i 2022.

NFT-handelsvolumen på Flow blockchain, som Dapper Labs oprettede for at lancere NBA Top Shot, faldt fra $39 millioner i september til $15,6 millioner i oktober.

🔥 Anbefalede:  3CX Live Chat Review 2023: Det bedste WordPress Live Chat Plugin?

Selvom dataene er nedslående, gik Dapper Labs i oktober sammen med LaLiga for at lancere Golazos, en NFT-markedsplads baseret på Spaniens bedste fodboldliga, bygget på Flow blockchain. Brugere kan sælge og bytte NFT-samlekort, der repræsenterer videohøjdepunkter fra ligaens bedste øjeblikke. Golazos blev lanceret i lukket beta den 27. oktober.

Læs relaterede indlæg: