Damien Hirst brænder 4.851 kunstværker fra The Currency NFT-samlingen

Følgende artikel hjælper dig med: Damien Hirst brænder 4.851 kunstværker fra The Currency NFT-samlingen

Den britiske kunstner og forretningsmand Damien Hirst og NFT-platformen HENI lancerede den brændende begivenhed af The Currency-kunstværker.

The Currency er en samling af 10.000 NFT’er svarende til 10.000 håndtegnede fysiske kunstværker af Damien Hirst. Det blev lanceret i juli 2021, og indehaverne havde et år til at beslutte, om de skulle beholde de digitale ikke-fungible token-versioner af kunstværkerne eller gøre krav på de fysiske. Hovedtanken bag projektet er, at de IRL-malerier, der svarer til NFT’erne, ville blive ødelagt.

Til sidst valgte 5.149 indehavere de fysiske kunstværker, mens 4.851 valgte NFT’erne. Selvom 1.000 kunstværker, der svarer til NFT’er allerede er blevet brændt, er de resterende 3.851 pt. udstillet i Newport Street Gallery i London.

“Damien Hirst ser The Currency som et kunstværk, hvor folk deltager ved at købe, holde, sælge og bytte kunstværkerne,” står der på projektets hjemmeside.

Udstillingen lukker den 30. oktober. Inden den 28. oktober vil alle de resterende kunstværker fra samlingen være ødelagt. Afbrændingen vil ske dagligt mellem 12:30 til 13:30 BST hver uge, fra tirsdag til søndag. Det er bemærkelsesværdigt, at flere af The Currency NFT-indehaverne har foretaget reservationer til afbrænding af kunstværkerne. 29. og 30. oktober er forbeholdt sådanne besøgende.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Liste over Top 13 logistikstartups i Indien