CZ inviterer kryptovirksomheder til at deltage i industriens genopretningsfond

Følgende artikel hjælper dig med: CZ inviterer kryptovirksomheder til at deltage i industriens genopretningsfond

CZ, administrerende direktør for den største cryptocurrency-børs Binance, inviterer industriaktører til at deltage i “industrigenopretningsfonden.”

I sidste uge gik den næststørste kryptovalutabørs FTX konkurs. Fonden oprettes med det formål at reducere yderligere kaskadende negative effekter af denne begivenhed, da FTX’s kollaps forstyrrede hele kryptoindustrien. For eksempel har Bitcoin rørt et minimum af $15.757, hvilket tidligere blev set i november 2020. Store NFT-projekter tabte også drastisk i volumen, da indehavere af blue-chip NFT’er ledte efter likviditet. Der er ingen grund til at nævne branchens generelle svaghed.

Den 8. november annoncerede Binances administrerende direktør Changpeng Zhao virksomhedens planer om at erhverve FTX. Efter due diligence blev gennemført, trak CZ sig imidlertid ud og oplyste, at Binance ikke har de ressourcer, der ville dække FTX’s tab.

På trods af den endelige beslutning sigter direktionen stadig efter at redde kryptoindustrien. Så i dag annoncerede han lanceringen af ​​genopretningsfonden og inviterede de største industriaktører til at slutte sig til Binance og hjælpe projekter i en likviditetskrise. Ifølge CZ’s tweet vil virksomheden snart dele detaljer om initiativet.

“Byd også andre industriaktører med kontanter velkommen, som ønsker at co-investere. Crypto forsvinder ikke. Vi er her stadig. Lad os genopbygge,”

skriver CZ i en tweet.

Grundlæggeren af ​​Tron blockchain, Justin Sun, blev den første til at reagere på Binances forslag. Så Tron blockchain og børser Huobi Global og Poloniex vil deltage i genopretningsprojektet.

Celsius-investor Simon Dixon og Ethereum PoW-udviklerne tilsluttede sig også initiativet. Velhavende virksomheder, der ønsker at bidrage til inddrivelsesfonden, kan kontakte Binance Labs for at deltage.

🔥 Anbefalede:  Hvad er Business Model Buy Now Pay Later, og hvorfor e-handelsvirksomheder anvender denne model

Læs relaterede indlæg: