CryptoPunk-donation bringer $100K til Ukraines krigsindsats

Følgende artikel hjælper dig med: CryptoPunk-donation bringer $100K til Ukraines krigsindsats

CryptoPunk-donation bringer $100K til Ukraines krigsindsats

Indsamlingskampagnen Aid for Ukraine solgte CryptoPunk #5364 for 90 ETH (omkring $100K) for at støtte landet i krigen mod Rusland. Minister for digital transformation Alex Bornyakov offentliggjorde meddelelsen officielt på Twitter.

Nyheder om kryptodonationer: #CryptoPunk #5364 er blevet solgt for 90 ETH. Det er over $100.000. For nogle måneder siden blev denne NFT doneret til @_AidForUkraine fond. Krypto-fællesskabet fortsætter med at støtte Ukraine.

— Alex Bornyakov (@abornyakov) 20. juni 2022

Blue-chip NFT blev doneret af en anonym samler til den ukrainske fond tilbage i marts efter krigen begyndte. På tidspunktet for donationen var NFT værd 78,8 ETH (ca. $208.270).

Siden krigen startede i slutningen af ​​februar, har kampagnen Aid for Ukraine gjort det hævet over $135 millioner gennem kryptodonationer og NFT-salg. I begyndelsen af ​​juni auktionerede Eurovision-mestrene Kalush Orchestra deres glasmikrofontrofæ og rejste 500 ETH ($900.000) til kampagnen.

Donationer er bestemt til at købe ikke-dødelige forsyninger til Ukraines hær. Den ukrainske kryptobørs Kuna er ansvarlig for at administrere fondens transaktioner.

Det nuværende bearish kryptomarked relaterer direkte til cryptocurrency-donationer. CryptoPunk #5364 sælges til et fald på 50 % i værdi. CryptoPunks er på Ethereum-netværket, som har mistet 70 % af sin værdi siden begyndelsen af ​​2021. Aid for Ukraine kan have besluttet at gå videre og sælge CryptoPunken af ​​bekymring over faldende priser.

I går meddelte Christies chef for NFT-salg, Noah Davis, at han sluttede sig til Yuga Labs som brandleder for CryptoPunks. Interessant nok steg salget lige før meddelelsen, hvilket udløste skepsis, hvor mange Twitter-brugere påstod insiderhandel i Yuga Labs.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Muligheder for pedicurestole til din virksomhed