CryptoPhunk, Azukis grundlægger råbte ud for påståede tæpper

Følgende artikel hjælper dig med: CryptoPhunk, Azukis grundlægger råbte ud for påståede tæpper

Den 10. maj ZAGABOND.ETH meddelte, at han var skaberen af AzukiCryptoPhunks, Tendies og Zunks.

I NFT-verdenen var dette ikke en god ting. Zagabond har angiveligt også opgivet flere projekter tidligere, et trick, NFT-fans kalder et tæppetræk. På nyhederne blev Azuki-indehavere bekymrede for deres NFT’er og begyndte at sælge. Inden for en dag faldt bundprisen for Azuki-kollektionen til 9 ETH (ca. $20.700).

Samme dag blev der afholdt flere Twitter Spaces, herunder nogle med Zagabond selv. Han blev anklaget for at have opgivet 3 NFT-projekter og foregivet at være kvinde for at tiltrække mere økonomi og støtte. Zagabond indrømmede at have stjålet en identitet og kaldte det ‘storytelling’.

Desuden indrømmede skaberen af ​​Azuki, at han ændrede royaltiesbeløbet og solgte NFT’erne til sig selv for at tjene mere.

Pauly og Ryder Ripps var vært for et af de rum, der var dedikeret til anklagerne. Under samtalerne bad Pauly Zagabond om at give alle koderne til fællesskabet, så han ikke længere ville modtage salgs royalties. Pauly truede yderligere skaberen af ​​Azuki med, at hvis han ikke gør det, vil han blive doxxed.

Kære @ZAGABOND & @AzukiOfficial,

Det er tid til at gå op og gøre det rigtige for ALLE de samfund, du har forladt og stjålet fra.

Du har løbet og gemt dig for os siden juli. Og nu har jeg dig.

Få mig ikke til at bombe dig. Jeg vil helst ikke, men jeg vil.

Kontakt mig. pic.twitter.com/xUJUXQOPtA

— PAULY (@Pauly0x) 10. maj 2022

Zagabond har reageret på fællesskabet og hævdet, at han ‘lærte’ på alle stadier af sin Web3-oplevelse. Hans nye plan er at “overdrage fuld kontrol over kontrakter til fællesskaber af tidligere projekter, samt finde ud af det rigtige setup for en retfærdig omfordeling af midler.”

Jeg fucked op.

Efter rummene i dag indså jeg mine mangler i, hvordan jeg håndterede de tidligere projekter, som jeg startede. Til de samfund, jeg gik væk fra, til Azuki-indehavere og til dem, der troede på mig – jeg er virkelig ked af det.

1/x

— ZAGABOND.ETH (@ZAGABOND) 11. maj 2022

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Kvinder er top metaverse brugere, men er udelukket fra branchens lederroller