Crypto Leaks afslører ny platform til ID-svindel

Følgende artikel hjælper dig med: Crypto Leaks afslører ny platform til ID-svindel

Crypto Leaks afslører ny platform til at identificere svindel og korruption i kryptoverdenen

Krypto-lækager har afsløret en ny platform, der vil beskytte web3-brugere mod svindel og korruption, der plager kryptorummet i øjeblikket. Platformen vil stræbe efter at afsløre disse svindelnumre og til gengæld beskytte kryptosamfundene, der er sårbare over for et stigende antal kryptoangreb og svindel.

Krypto-lækager er allerede på vej til at afsløre svindel

Crypto Leaks har allerede afsløret to tilfælde af svindel i kryptosamfundet. De to første sager i projektet afslører de begivenheder, der førte til den gådefulde prisbevægelse og angreb på ICP-tokeninvestorer. Før debuten blev prisen styret via et instrument kaldet ICP-PERP, der blev handlet på FTX. Kort senere publicerede New York Times en artikel, der citerede Arkham Intelligence, et fiktivt bureau oprettet med ét mål for øje: at afspore projektet. Som et resultat har kryptovaluta-investorer lidt tab på flere milliarder dollar.

Den anden sag vil også blive afsløret i de kommende måneder.

Terra Luna har sendt krusninger og chokbølger på tværs af kryptovaluta-verdenen og genoplivet mistanke om markedsmanipulation. På grund af mangel på beviser forbliver de fleste spekulationer netop det. Dette er noget, som Crypto Leaks forsøger at ændre.

Præmissen bag platformen er, at ved at bringe lys til disse svigagtige kampagner i kryptoverdenen, kan ærlige samfund beskyttes.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Få indholdsideer til Forex-nichen ved at analysere backlinks