Crypto exchange FTX samarbejder med Visa for at introducere debetkort i mere end 40 lande

Følgende artikel hjælper dig med: Crypto exchange FTX samarbejder med Visa for at introducere debetkort i mere end 40 lande

FTX, en af ​​de største cryptocurrency-børser, og betalingsgiganten Visa har introduceret betalingskort tillader brugere at betale direkte fra deres cryptocurrency-konti. Ifølge den officielle hjemmeside vil kortene være gratis, og FTX vil ikke opkræve brugergebyrer.

I skrivende stund er mærkede FTX-kort kun tilgængelige i USA. Med partnerskabet vil initiativet udvides til 40 lande, hvoraf mange er latinamerikanske. Den europæiske lancering er planlagt til slutningen af ​​dette år, med yderligere lokationer i 2023.

Enkeltpersoner kan nu tilmelde sig ventelisten til FTX-kortet. Brugere vil modtage en e-mail, når kortet bliver tilgængeligt i deres område.

“Vi er glade for at samarbejde med et af verdens største betalingsnetværk for at give vores brugere mulighed for at bruge deres krypto til at finansiere køb hos millioner af handlende over hele kloden. Dette kort giver brugerne mulighed for at gøre brug af deres FTX-krypto-saldi 24 timer i døgnet, 365 dage om året sikkert og uden administrations- eller behandlingsgebyrer.”

sagde administrerende direktør for FTX, Sam Bankman-Fried.

FTX’s oprindelige token, $FTT, steg især med 7% efter meddelelsen, til en værdi af $24,66 i skrivende stund.

Samarbejdet med FTX betyder, at Visa nu er en konkurrent til Mastercard, som i august i år gik sammen med den største kryptovalutabørs Binance. Samarbejdet gør det muligt for Mastercard-brugere at betale med Ethereum, Bitcoin, Dogecoin og Binance Coin i over 90 millioner butikker, der accepterer Mastercard.

Sådanne partnerskaber gør kryptobetalinger nemmere end nogensinde før og lettere tilgængelige for offentligheden. Det er tydeligt, at stemningen omkring kryptovalutaer ændrer sig, og forskellige industrier tager kryptobetalinger til sig. Fra designere som Phillip Plein til telekommunikationsselskaber som spanske Telefónica og luksusresortskæden Soneva, introducerer mange mærker betalingsmuligheder for kryptovaluta.

🔥 Anbefalede:  Zimaxx Tech Solutions Pvt Ltd Succeshistorie - Revolutionerende sikkerhed med teknologiaktiverede løsninger

Læs relaterede indlæg: