Crypto.com samarbejder med Coca-Cola og kunstneren GMUNK for at frigive FIFA World Cup NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Crypto.com samarbejder med Coca-Cola og kunstneren GMUNK for at frigive FIFA World Cup NFT’er

crypto.com verdensmesterskab

Den officielle sponsor for World Cup 2022, Crypto.com, er partnerskab med Coca-Cola og den digitale kunstner GMUNK for at udgive FIFA-inspirerede NFT’er. De 10.000 NFT’er er skabt baseret på ‘heatmaps’ over hvert VM-holds angreb, tacklinger, mål og sejre på banen.

NFT’erne er tilgængelige på Crypto.com NFT-platformen. Globale fodboldfans, der ønsker at købe NFT’er, skal også registrere sig på Coca-Colas Fanzone-side. Der vil brugerne finde et banner for en chance for at erhverve ‘Piece of Magic’ NFT’er. I skrivende stund er banneret endnu ikke på siden.

Med NFT-projektet sigter Coca-Cola og Crypto.com på at fange og fastholde “passionen, kraften og det utrolige talent hos de bedste hold, der konkurrerer i FIFA World Cup Qatar 2022.” NFT’erne kombinerer kunst og fodbold “for at levere magiske øjeblikke til fans under VM.”

“Et fremragende talent, der konsekvent har rykket grænserne for kunstens nyeste og mest spændende felt, GMUNKs ‘heatmap’-inspirerede NFT’er vil fange den passion og beslutsomhed, som spillerne viste under VM – når de kæmper på banen, deres atletik og performance vil inspirere til utrolige digitale kunstværker,”

Nazli Berberoglu, FIFA World Cup general manager hos The Coca-Cola Company, kommenterede nyheden.

Den digitale kunstner Gmunk er en af ​​de bedste NFT-kunstnere og har skabt digital kunst i over 20 år. Han er også den kreative kunstner bag sci-fi Hollywood-filmene Tron: Legacy and Oblivion.

“I sin kerne bruger Coca-Cola ‘Piece of Magic’ fodbolddata som vores pensel, der definerer tætheder, adfærd og anvendelser af farver til at forme og skabe et fordybende kunstværk, der omfavner fodboldens ånd og skildrer en visuel historie, der er unik. til hver kamp,”

🔥 Anbefalede:  Hvordan går du ind med din e-mail-marketingstrategi?

sagde GMUNK.

Crypto.com’s CMO, Steven Kalifowitz, bemærkede, at dette års World Cup er det første, der udnytter blockchain-teknologi.

Kryptovaluta-platformen har endnu ikke givet information om, hvordan man erhverver NFT’erne, eller hvor meget de vil koste. Mere information bør snart afsløres på Crypto.com-webstedet og dets sociale mediekonti.

Før VM startede, samarbejdede Crypto.com med Visa for at droppe VM-inspirerede NFT’er for at donere midler til velgørenhedsorganisationen Street Child United. Sidste måned lancerede den brasilianske fodboldstjerne Neymar Jr. med NFTStar-platformen en NFT-kollektion, “Beastmode Metaverse x Neymar Jr. Human NFT.” Animoca Brands og Cool Cats NFTs samling droppede også fodbold-tema NFTs. I slutningen af ​​september lancerede FIFA sin egen NFT-platform, “FIFA+ Collect.”

Coca-Colas sidste Web3-projekt var et samarbejde med den digitale modeplatform DressX.