Crypto.com-henvisningskode og kampagner 2023: Få $75 i bonus

Følgende artikel hjælper dig med: Crypto.com-henvisningskode og kampagner 2023: Få $75 i bonus

Når du åbner en ny konto ved hjælp af vores Crypto.com henvisningslink eller Crypto.com kampagnekode (ypa22jvaeg), får du op til en $75 bonus efter at have satset CRO for et Crypto.com Visa-kort.

Crypto.com er en cryptocurrency-børs, der blev lanceret i 2019. Den giver brugerne mulighed for at handle med mere end 150 digitale valutapar, inklusive mange populære som Bitcoin, Ethereum, Tether, USD Coin og Ripple.

Lær om, hvordan Crypto.com-henvisningsprogrammet fungerer, og om det er sikkert.

Crypto.com er tilgængelig via sin mobilapp på iPhone og Android-enheder.

Tilmeld dig her for at komme i gang.

Du skal oplyse dit fulde juridiske navn, en kopi af et offentligt udstedt id og tage en selfie med din telefon.

Når din konto er blevet bekræftet, kan du fortsætte med at finansiere den.

Der er mange finansieringsmuligheder for din konto, herunder debet- og kreditkort, bankoverførsler og krypto.

Det understøtter 20+ fiat-valutaer, hvilket gør det nemt at købe mønter, mens du undgår valutagebyrer.

Crypto.com er designet til både kryptonybegyndere og erfarne handlende. Det tilbyder også flere funktioner, der ikke er almindelige:

 • Et metal Visa-kort kan du bruge til at tjene op til 8% kontant tilbage. Dette kort er teknisk set et forudbetalt kort der tjener belønninger. Lær om de bedste krypto-kreditkort i Canada.
 • Rentebetalinger på stablecoin-indskud og andre kryptoer. For eksempel kan du tjene op til 14 % i rente på din saldo på USDC.
 • Kryptokredit: Du kan optage et lån til konkurrencedygtige priser og bruge din krypto som sikkerhed.
🔥 Anbefalede:  12 billigste elbiler i Canada i 2023

Med mere end 150 mønter kan du handle og over 10 millioner brugere, Crypto.com er en af ​​de mest populære kryptohandelsplatforme, der er tilgængelige lige nu.

BESØG CRYPTO.COM + $25 BONUS

Når du tilmelder dig en Crypto.com App-konto ved hjælp af et gyldigt henvisningslink eller -kode (ypa22jvaeg), modtager du en $25 USD bonus efter at have satset Crypto.com Coin (CRO) for et af deres metal Crypto.com Visa-kort.

Du kan også invitere venner ved at bruge dit henvisningslink. Når de er verificeret og opfylder berettigelseskravene, modtager I begge en $25 bonus.

Der er ingen grænser for, hvor mange personer du kan henvise, og du og din henvisning kan tjene endnu højere bonusser (op til $200), hvis de sætter et betydeligt højere beløb i CRO.

Crypto.com har også en udveksling, der er tilgængelig via en desktop-platform. Børsen tillader kun krypto-krypto-handler, og du kan købe din ønskede krypto ved hjælp af et af fire handelspar: USDC, CRO, USDT og BTC.

Du kan tilmelde dig Crypto.com-appen og Crypto.com-børsen separat og derefter tilmelde dig begge konti, efter du har konfigureret dem.

På børsen får du en $50 bonus eller mere afhængigt af hvor meget CRO du satser (det kræver meget mere CRO at kvalificere sig). I alt kan du nemt score en $75 bonus ved at bruge vores henvisningskode eller links.

Relaterede: Bedste Bitcoin ETF’er.

Gebyrer på denne platform er meget konkurrencedygtige og varierer afhængigt af dit kontoniveau, og om du er en “taker” eller “maker”.

Handelsgebyrer varierer fra 0,04 % til 0,40 %. Du får rabat, når du betaler handelsgebyrer ved hjælp af Cronos (CRO).

🔥 Anbefalede:  Tekst-til-billede-model, sprogoversættelse og andre højdepunkter fra Googles AI-begivenhed

Der er ingen gebyrer for at deponere krypto. Fiat-udbetalinger understøttes ikke.

Crypto.com ser ud til at være legitim med brugere i mere end 90 lande.

I henhold til sin hjemmeside holder den 100% af brugernes kryptovalutaer i kølerum og har i alt $360 millioner USD i kølehusforsikring.

Den har også fiat (USD-saldi) hos regulerede banker.

Når det er sagt, skal det bemærkes, at handel med kryptovaluta har et højt risikoniveau. Dine kryptoaktiver er ikke beskyttet af CIPF eller CDIC, og du kan miste alle dine penge.

Andre krypto-henvisningsbonusser (tilbud på $50)

1. Coinsmart: Bedste handelsplatform i Canada. Handl op til 16 forskellige mønter med et lavt handelsgebyr på 0,20 %. Få en $50 bonus, når du finansierer din konto med $200 eller mere.

Relaterede:

Crypto.com henvisningskode

 • Brugervenlighed

 • Handelsgebyrer

 • Møntvalg

 • Velkomsttilbud

Resumé

Brug vores Crypto.com-henvisningskode (ypa22jvaeg) for at få en bonus på $25. Denne artikel indeholder et gyldigt Crypto.com-promoveringslink.

Fordele

 • En af de største kryptohandelsplatforme på verdensplan
 • Tilgængelig i Canada
 • Tilbyder hundredvis af mønter
 • Tilbyder staking

Ulemper

 • Handelsgebyrer er ikke de laveste