Createra hæver $10 millioner fra a16z for at udvikle en metaverse-spilplatform

Følgende artikel hjælper dig med: Createra hæver $10 millioner fra a16z for at udvikle en metaverse-spilplatform

Createra hæver $10 millioner fra a16z for at udvikle en metaverse-spilplatform

Metaverse projekt Createra har annonceret en $10 millioner serie A-finansieringsrunde ledet af den prestigefyldte kryptoinvestor Andreessen Horowitz (a16z). Midlerne vil blive brugt til at fortsætte udviklingen af ​​den Gen Z-fokuserede metaverse platform.

Createra er en metaverse-motor baseret på brugergenereret indhold (UGC), som giver skabere mulighed for at skabe og spille MetaFi-spil, mens de får venner online.

“Createras kraftfulde cloud-baserede webmotor gør det utroligt nemt at udvikle multiplayer-spil med web3-funktioner,”

sagde a16z general partner Connie Chan.

Platformen er skabt til brugere og af brugere, hvilket giver sit publikum en ændring for at have en direkte indflydelse på, hvordan den ser ud. Brugere kan nyde Web3-funktioner som cross-play og øjeblikkelig tilgængelighed gennem Createras on-chain-spil. Platformen har en ubegrænset spillerkapacitet, og alt, der er oprettet eller bygget på den, kan handles, inklusive spil, modeller, API’er og mere.

Createra bruger også NFT-teknologi. Gennem platformens skabersystem kan spillere tjene penge på deres kreationer, konvertere dem til NFT’er og distribuere dem på markedet.

Createras primære demografiske mål er Gen Z, med en brugerbase på næsten 15 millioner, hvoraf en halv million er skabere. Bare fra Asien alene modtager platformen 1,3 millioner gennemsnitlige månedlige brugere.

Projektet har allerede haft stor betydning for den unge generation de sidste seks år. Platformen tilskynder til oprettelse af samarbejde, hvilket sænker programmeringstærsklen og reducerer barrierer for nye brugere. Nogle, der startede med at eksperimentere på platformen, er siden blevet spildesignere i store virksomheder.

Rion er en 15-årig teamleder i Createra. Hans team består af både folkeskoleelever og gymnasieelever, der hver især har en specifik rolle i skabelsen.

🔥 Anbefalede:  CHISELL- Det mest praktiske værktøj til at udvikle en stærk mejslet kæbelinje

“Createras korteditor er som en spilversion af Google Docs! Alle skaber samtidigt, og oplevelsen er sjovere og mere effektiv!”

han sagde.

En anden skaber fra USA talte om brugervenligheden af ​​platformen og dens kompatibilitetsfunktioner:

“Vi kan hurtigt poste vores arbejde og dele det med vores venner med et enkelt klik, og de kan åbne det med et enkelt klik på deres telefoner eller en hvilken som helst elektronisk enhed.”

Createra sigter mod at blive Web3-fællesskabsoplevelsen, hvor alle lærer og skaber.