Coty omfavner fremtidens arbejde med innovative Coty Campus Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Coty omfavner fremtidens arbejde med innovative Coty Campus Metaverse

Coty omfavner fremtidens arbejde med innovative Coty Campus Metaverse

Førende globale skønhedsfirma Coty har indgået partnerskab med tech-innovator Spatial for at udvikle et metaverse for sine 11.000 medarbejdere verden over. Ved at bruge banebrydende 3D-teknologi giver denne virtuelle campus trænings- og opkvalificeringsmuligheder til Cotys arbejdsstyrke, samtidig med at den fremmer innovation for deres mangfoldige portefølje af mærker.

Coty sælger dufte, kosmetik og hudplejeprodukter under forskellige mærker, såsom Calvin Klein, Gucci, Hugo Boss, Burberry, Chloé, Marc Jacobs, Wella, Kylie Cosmetics, Max Factor og Rimmel. Det blev grundlagt i Paris i 1904 og er nu baseret i New York City.

Coty Campus, som lanceres i efteråret, vil fungere som en gamificeret træningsplads og en unik platform til at fremme samarbejde og opbygge relationer mellem Cotys globale medarbejdere. Initiativet gør Coty til det første skønhedsfirma, der skaber sådan en oplevelse for sine medarbejdere.

Metaverse campus vil inkorporere funktioner, der muliggør kommunikation og samarbejde mellem dets brugere, såsom tekst- og stemmechat-diskussioner, skærm- og fildeling og personlige avatarer. Campus vil være det første metavers, der introducerer et phygital belønningssystem, der spiller sammen globalt samarbejde og engagement gennem indsamling af virtuelle genstande, udforskning af forskellige lokationer og opfyldelse af missioner.

Det fortalte Coty Chief Digital Officer Jean-Denis Mariani Blank Coty Campus repræsenterer en kritisk milepæl i virksomhedens digitaliseringsstrategi, som blev introduceret i 2021. Campus giver også en platform for eksperimentering og læring, da virksomheden sigter mod at skabe innovative og fængslende brand marketing-aktiveringer. Coty har præciseret, at Coty Campus ikke vil erstatte eksisterende interne kanaler og vil være tilgængelig via disse kanaler.

🔥 Anbefalede:  Hvad gør Iran med bitcoin?

En af de største tilhængere af metaverset, Meta, havde aktivt udviklet en metavers for at forbedre sine medarbejderes præstationer. Metaverse-projektet gav dog ikke de forventede resultater, hvilket fik Meta til at flytte fokus mod spilindustrien.

Læs mere: