Core’s revolutionære Satoshi Plus-konsensus kombinerer decentralisering, sikkerhed og skalerbarhed

Følgende artikel hjælper dig med: Core’s revolutionære Satoshi Plus-konsensus kombinerer decentralisering, sikkerhed og skalerbarhed

Singapore, Singapore, 30. marts 2023, Chainwire

Kerne er en ny lag 1 blockchain, der skubber grænserne inden for kryptorummet. Inspireret af Bitcoin og Ethereum udvikler Core sig ud over disse blockchain-behemoths ved at syntetisere hver af deres superkræfter. En studerende i blockchain historie, filosofi og innovation, Core balancerer optimalt decentralisering, sikkerhed og skalerbarhed.

Uden Cores fremskridt er krypto blevet plaget af “Blockchain Trilemma”, som siger, at decentralisering, sikkerhed og skalerbarhed aldrig kan opnås samtidigt. Core DAO-bidragydere, der tackler Trilemma frontalt, har designet en unik konsensusmekanisme kendt som Satoshi Plus, som kombinerer decentraliseringen og sikkerheden af ​​Bitcoins Proof of Work (PoW) med skalerbarheden af ​​Delegated Proof of Stake (DPoS).

Med Satoshi Plus-konsensus kan både Bitcoin-minearbejdere og CORE-token-indehavere deltage i netværkssikkerhed ved at uddelegere deres BTC-hash-kraft og satsede CORE til et decentraliseret sæt validatorer. Med Bitcoins decentralisering og DPoS’ skalerbarhed kan validatorer på Core sikkert og hurtigt producere blokke og validere transaktioner. I betragtning af denne geniale syntese af blockchain-principper skal Core DAO-bidragydere nu betragtes som tankeledere inden for blockchain-innovation.

Core fortsætter med at udnytte de bedste funktioner i alle blockchains, og Core er også EVM-kompatibel, hvilket giver mulighed for nem implementering af smarte kontraktapplikationer fra Ethereum-baserede kæder. Valget af EVM-kompatibilitet, ligesom andre Core-designvalg, er resultatet af mange års forskning i afvejningen af ​​andre kæder. Denne elev-lignende tilgang tillader Core at legemliggøre essensen af ​​blockchain-filosofi centreret om decentralisering og frihed.

Inspireret af filosofi og innovation udgør Cores massive og entusiastiske fællesskab over 1,7 millioner følgere på Twitter og over 239.000 medlemmer på Discord. Overført til on-chain-aktivitet blev det seneste CORE-token-airdrop modtaget af over 1,2 millioner deltagere, hvilket gør det til en af ​​de største smarte kontraktinteraktioner nogensinde. Ser vi fremad, vil Cores nylige integrationer med top-tier-projekter som Layer Zero helt sikkert føre en uovertruffen økosystemudvikling, efterhånden som flere projekter fortsætter med at se Core-muligheden.

🔥 Anbefalede:  LangChain: Sådan kombinerer du ChatGPT og Wolfram Alfa for at få mere præcise og detaljerede svar

Med førende bygherrer, et voksende samfund og en banebrydende konsensusmekanisme rejser Core sig for at revolutionere blockchain-området.

Om CoreDAO

CoreDAO er en ny uafhængig blockchain drevet af Satoshi Plus, en innovativ konsensusmekanisme, der direkte udnytter Bitcoin-mining-hash-hastigheden og Ethereum Virtual Machine (EVM) til at drive en optimalt decentraliseret, sikker og skalerbar web3. Core DAOs tilblivelse og inspiration kommer fra Bitcoin og Ethereum, men dens ambition rækker ud over disse blockchain-titaner.

Kontakt

PR ansvarlig
Antonio Wu
MEXC Global
[email protected]

Table of Contents