Cool Cats NFT’er slutter sig til The Sandbox Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Cool Cats NFT’er slutter sig til The Sandbox Metaverse

Video still fra Cool Cats NFT Twitter-meddelelse.(Video still / Twitter)

Cool Cats, et af de mest aktive NFT-fællesskaber, vil slutte sig til The Sandbox ved udgangen af ​​2022. I de sidste par måneder har Cool Cats-teamet delt 3D og pixelerede elementer, før de afslørede nyhederne i går.

Nyheden blev annonceret gennem et tweet, som viser et billede af, hvordan kattene vil se ud i Metaverse. Mange følgere hånede det menneskelignende udseende af de omformede NFT’er, men alligevel klagede de fleste brugere i kommentarerne over det nylige kryptokrak.

Du gættede det!😸💙

Vi har afsluttet samtaler med @TheSandboxGame at bringe dine Cool Cats ind i deres metavers i begyndelsen af ​​Q4.

Hold øje med alle de sjove muligheder, denne integration vil bringe vores indehavere!😼👾 pic.twitter.com/sKFwA2hyA1

— Cool Cats (@coolcatsnft) 12. juni 2022

Sandbox er et spil-fokuseret Metaverse, der vokser hurtigt og samarbejder med NFT-samlinger og berømtheder, der er aktive i Web3. (Læs mere om Sandkassen her.)

I sidste uge annoncerede Mastercard et partnerskab med The Sandbox, hvilket betyder, at Mastercard vil bringe sine betalingsmetoder til Metaverse. SAND-tokenet er i øjeblikket på bunden, prissat til $0,8319, et fald på 40% inden for de sidste syv dage.

Cool Cats, en samling af 9.999 PFP’er, lanceret i juli 2021. NFT’erne ejes af berømte figurer som Mike Tyson, Reese Witherspoon, Alex Ohanian og Steve Aoki, der eskalerede værdien af ​​Cool Cats. I april annoncerede grundlæggerne lanceringen af ​​Cooltopia-hubben, en gamified NFT-oplevelse, der giver Cool Cats og Cool Pets-indehavere adgang til begivenheder, samarbejder, spil, tokens og mere.

Den nuværende bundpris på Cool Cats NFT’er er 2,85 ETH, med en samlet handelsvolumen på over 108.100 ETH. Nogle seje katte har sjældnere fysiske træk og er derfor dyrere. På grund af det betydelige dyk på kryptomarkedet, er Cool Cats NFT-gulvprisen faldet 23,39% inden for de seneste 24 timer

Seje katte, der kommer ind i sandkassen betyder, at NFT’erne muligvis vil få højere værdi, og indehavere vil drage fordel af ekstra hjælpeprogrammer, herunder indgangen til en af ​​de mest populære Metaverses til dato.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  27 bedste job, der betaler 200.000 om året (Ultimate 2023-guide)