Cool Cats modtager en strategisk investering fra Animoca Brands

Følgende artikel hjælper dig med: Cool Cats modtager en strategisk investering fra Animoca Brands

Blue-chip NFT-kollektion Cool Cats modtog en strategisk investering fra Animoca Brands. Projektet vil bruge midlerne til at udvikle en Metaverse-oplevelse og accelerere projektets globale ekspansion.

Animoca Brands er en Hong Kong-baseret spil- og Metaverse-udvikler. Virksomheden arbejder på udvidelsen af ​​digitale ejendomsrettigheder støttet af NFT’er og udviklingen af ​​et åbent Metaverse. Yat Siu, medstifter og administrerende formand for Animoca Brands, havde dette til sige om samarbejdet:

“Vores partnerskab vil strække sig ud over spil til alle områder af Open Metaverse ved at udvide nytten og øge interoperabiliteten og kulturen, vi kunne ikke være mere begejstrede for at arbejde sammen med det fantastiske Cool Cats-team for at hjælpe med at vokse rummet sammen!”

Den administrerende formand for Cool Cats Group, Ken Cron, som har udviklet et langvarigt forhold til Yet Siu, er også begejstret for partnerskabet, da han sagde, at “At arbejde tættere sammen med Animoca Brands vil bringe en enorm værdi til Cool Cats og dets samfund . Vores nye administrerende direktør, Stephen Teglas, og hele Cool Cats-teamet kunne ikke være mere begejstrede for at komme i gang.”

Den originale Cool Cats-kollektion, som indeholder 9.999 profilbillede-stilede NFT’er, blev første gang lanceret i juli 2021. Projektet har fået volumen efter hver væsentlig meddelelse og nåede i alt 113K ETH af handelsvolumen.

Det er værd at bemærke, at efter at Animoca Brands’ meddelelse blev frigivet, steg den gennemsnitlige pris på salget fra 2,5 ETH til 3,6 ETH, hvor antallet af salg steg fra otte den 5. oktober til 52. den 6. oktober. Cool Cats samling er 3,29 ETH (ca. $4.494 i skrivende stund).

🔥 Anbefalede:  Hvordan finansierer og dyrker man en e-handelsplatform?

Navnlig er dette ikke selskabernes første partnerskab – i juni i år annoncerede Cool Cats udviklingen af ​​specielle pixelerede 3D-avatarer til Animoca Brands’ datterselskab, The Sandbox Metaverse. I september samarbejdede Cool Cats med Animocas spildatterselskab GAMEE for at udgive et Hexa-baseret nummereret flisespil, “Cool Cats Combinations”, på Arc8-spilplatformen.

Læs relaterede indlæg: