Cool Cats annoncerer nye NFT-funktioner og Web3-oplevelser, da det fokuserer på at opbygge et globalt underholdningsbrand

Følgende artikel hjælper dig med: Cool Cats annoncerer nye NFT-funktioner og Web3-oplevelser, da det fokuserer på at opbygge et globalt underholdningsbrand

Blue-chip NFT-projektet Cool Cats vender sit fokus til at opbygge et globalt underholdningsbrand efter dagens afsløring af sin nye brandidentitet. I sit næste kapitel udnytter Cool Cats sin IP til at opbygge et globalt underholdningsmærke for at underholde sit eksisterende publikum og udvide sin publikumsstørrelse.

Med et mål om at komme med en million flere indehavere i løbet af de næste fem år, sigter Cool Cats efter at fange almindelige forbrugere gennem en blanding af web3- og web2-produkter, ifølge pressemeddelelsen. Disse omfatter fællesskabscentrerede historiefortællende NFT’er, fysiske og virtuelle merchandise, tilpassede samleobjekter, spil og oplevelser i det virkelige liv.

Derudover vil Cool Cats udgive en ny funktion kaldet “Cool Score”, som giver brugerne mulighed for at spore, måle og blive belønnet for deres engagement med Cool Cats-fællesskabet. Virksomheden introducerer også “Journeys”, et gamified storytelling-projekt med en blød indsatsmekanisme for Cats and Pets på Cool Cats’ gamified NFT-økosystem, Cooltopia. Dette giver holdet mulighed for at belønne de mest engagerede indehavere med bedre egenskaber, digitale/IRL-belønninger og mere.

For at låse op for nye niveauer af Cool Cats’ historie kan medlemmer samle dynamiske NFT’er kaldet “Fracture” NFT’er, mens de udforsker Cooltopia. De dynamiske NFT’er udvikler sig, efterhånden som holderen går dybere ind i Cooltopia. Fracture NFT’er vil blive luftdroppet til nuværende Cool Cats-indehavere efter virksomheden Rådhus afsløre projektets nye retning. Det vil være et mint pass til en fremtidig NFT-udgivelse og vil blive brugt i “Journeys” for at være berettiget til sjældne egenskaber.

🔥 Anbefalede:  Førstepartscookies vs. tredjepartscookies

Under rådhuset teasede Cool Cats også et kommende spil, der vil blive annonceret i de kommende måneder. Dette sker efter, at Cool Cats Group modtog en strategisk investering fra Animoca Brands i oktober sidste år for at accelerere udviklingen af ​​deres web3-spilprojekter.

For at hjælpe samfundet med at lære, hvordan de bedre beskytter deres aktiver, har Cool Cats indgået partnerskab med Ledger for Ledger Quest, et co-branded uddannelsesinitiativ, der lanceres tidligt i denne måned.

Senere i år vil Cool Cats udgive en ny NFT kaldet “Explorers” for at integrere flere brugere på web3-området. Virksomheden sagde, at “Explorers” vil tilbyde tilpasning til hele kroppen, er kædeagnostisk og interoperabel på tværs af flere platforme, men kan ændres.

Cool Cats slutter sig til andre blue-chip-projekter, herunder Doodles og Bored Apes, i deres søgen efter at fokusere på historiefortælling, fortællende indhold og spil baseret på original IP, hvilket giver samlingen mere anvendelighed, efterhånden som den fortsætter med at udvikle sig. Projektet er centreret omkring dets kernekarakter, Blue Cat, skabt af en af ​​Cool Cats’ medstiftere, Colin Egan, i 2013

“Det første kapitel i Blue Cats historie er relativt lineært, da der er nogle vigtige dele om Blue og Cooltopia, som vi gerne vil sikre os, at vi har delt med fællesskabet. I anden sæson vil vi bruge Journeys til at give fællesskabet en vis grad af kontrol over historien og fortællingen. Betragt dele af historien som en fællesskabsdrevet, vælg-selv eventyrhistorie. Branding og styring af fortællingen vil blive udført internt med flere kanaler til indholdsdistribution i forskellige formater,” Cool Cats Head of Product, Jarvisfortalte Metaverse Post i en e-mail.

🔥 Anbefalede:  12 Bedste Moissanite Split Shank Forlovelsesringe (NYE stilarter)

Cool Cats blev lanceret i juli 2021 og blev hurtigt et blue-chip NFT-mærke med 11.400 indehavere og 360.000 mærketilhængere i 80 lande. Siden drillede sit nye branding på Twitter den 31. januar oplevede Cool Cats et salgsvolumen på mere end $221.000, en stigning på over 71% i de sidste 24 timer, når dette skrives, ifølge CryptoSlam.

Læs mere om Cool Cats: