Conflux Network udvides til Hong Kong

Følgende artikel hjælper dig med: Conflux Network udvides til Hong Kong

Toronto, Canada, 28. december 2022, Chainwire

  • Dr. Ming Wu, medstifter af Conflux Network, blev inviteret til Hong Kong for at tale med forskellige offentlige og private organisationer om den digitale økonomi, innovation og teknologi, og har nået en indledende strategisk samarbejdsintention.
  • Conflux er allerede i gang med at registrere beslægtede enheder til indrejsen i Hong Kong, hvilket styrker sin rolle som grundlæggende infrastruktur for Web3.
  • Dette følger efter oktobers annoncering af “Policy Declaration on the Development of Hong Kong Virtual Assets”, som har banet vejen for et mere gæstfrit blockchain-miljø i Hong Kong.

Dr. Ming Wu, medstifter af Conflux netværk, blev inviteret af Hong Kongs regering til at diskutere fremkomsten af ​​teknologisk innovation gennem Web3, og hvordan Conflux Network kunne spille en grundlæggende rolle i denne udvikling. Under besøget havde Dr. Ming Wu en dybdegående diskussion med lederne og receptionspersonalet fra forskellige institutioner under den nye “Politikerklæring om udviklingen af ​​Hong Kongs virtuelle aktiver”, der officielt blev udgivet i oktober.

I løbet af de sidste mange år har strenge COVID-19 rejsekontrolforanstaltninger og regulatorisk usikkerhed fået mange Hongkong blockchain- og kryptovirksomheder til at flytte deres virksomheder til mere gæstfrie områder. Denne politik viser en betydelig refokusering på digitale aktiver og falder sammen med lanceringen af ​​de første to børshandlede fonde til kryptovaluta i Hong Kong.

Dr. Ming Wu introducerede Conflux Tree-Graph offentlige kæde og forklarede, at den er den eneste kompatible, offentlige og tilladelsesfri kæde i Kina og har opnået 3000+ TPS, 5000+ noder og 0,5s blokgenerering. Med hensyn til gennemløb, bekræftelsestid og brugsomkostninger har den 2-3 størrelsesordener fordele i forhold til den internationale førstegenerations offentlige kæde “Bitcoin” og andengenerations offentlige kæde “Ethereum. Systemets ydeevne rangerer først i verden.

🔥 Anbefalede:  Din guide til at ansætte det bedste freelancetalent

Dr. Mig Wu sagde ‘Hongkongs åbne miljø for krypto giver flere muligheder for praktikere i Web3 og Metaverse, især for dem fra Kina. Folk her har mere frihed til at lave teknikken og forretningsinnovationer på en kompatibel måde. Dette vil også fremskynde integrationen af ​​Web3 i den traditionelle internetvirksomhed og økonomier for maksimalt at udvinde dens værdi. Ved at udvide til Hong Kong vil Conflux være i stand til at tage en helt anden strategi og have potentialet til at blive grundlaget for at opfylde Web3-visionen om Hong Kong.’

Udvidelsen følger, at Conflux Network er blevet udnævnt til en potentiel enhjørning, et privat startup-selskab til en værdi af over 1 milliard dollars i Emerging Giants i Asien og Stillehavet fælles rapport fra HSBC og KPMG. En af kun fem blockchain-relaterede virksomheder, der kom på den prestigefyldte liste.

Om Conflux

Conflux er en tilladelsesfri Layer 1 blockchain, der forbinder decentraliserede økonomier på tværs af grænser og protokoller. For nylig migreret til hybrid PoW/PoS-konsensus giver Conflux et hurtigt, sikkert og skalerbart blockchain-miljø med nul overbelastning, lave gebyrer og forbedret netværkssikkerhed.

Som den eneste lovoverholdende offentlige blockchain i Kina giver Conflux en unik fordel for projekter, der bygger og ekspanderer til Asien. I regionen har Conflux samarbejdet med globale brands og statslige enheder om blockchain- og metaverse-initiativer, herunder byen Shanghai, McDonald’s Kina og Oreo.

For at lære mere om Conflux, besøg confluxnetwork.org

Kontakt

Melissa Tirey
Shift6 Studios
[email protected]

Table of Contents