Coinbase vs. Coinbase Pro-sammenligning (2022)

Følgende artikel hjælper dig med: Coinbase vs. Coinbase Pro-sammenligning (2022)

Coinbase og Coinbase Pro er pålidelige cryptocurrency-udvekslingsplatforme, der gør det praktisk at købe, sælge og opbevare mere end 50 mønter, inklusive Bitcoin, Cardano, Binance Coin, Ethereum, Litecoin og mange andre. Det er et amerikansk firma, der opererer remote-first og har ikke noget fysisk hovedkvarter. Platformen blev grundlagt af Brian Armstrong og Fred Ehrsam i juni 2012.

Både kryptohandelsbørsen; det er Coinbase og Coinbase Pro, ejes af Coinbase Global Inc. og blev grundlagt på samme tid.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge Coinbase eller Coinbase Pro til at handle kryptomønter? Bare rolig! Vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg. Hvis du leder efter den ideelle handelsplatform, kan du nemt beslutte, hvilken platform der er bedre for dig, efter at have gennemgået denne guide.

Den væsentlige forskel mellem de to platforme er brugergrænsefladen. En anden fantastisk funktion, der tilbydes af Coinbase Pro, er at give brugerne avancerede diagram- og handelsmuligheder, hvilket resulterer i robust kontrol for avancerede handlende. Der er dog meget mere, scroll ned på siden, så får du det hele at vide.

Coinbase vs. Coinbase Pro-sammenligning (2022)

1. Coinbase funktioner

A) Begyndervenlig: Coinbase er en ligetil platform, der giver begyndere mulighed for at handle kryptoaktiver og nemt forstå funktionaliteten.

B) Indbetalings- og udbetalingsmetoder: Platformen tilbyder yderligere betalingsindskudsmuligheder såsom debet-/kreditkortindskud og udbetalingsmuligheder, herunder PayPal-udbetalinger.

C) Gratis uddannelse og gratis krypto: Børsen har brugeruddannelse indbygget i deres mobilapp. Det hjælper nybegyndere, der lige er kommet ind i kryptohandelsverdenen. Denne sektion er udstyret med alle instruktioner og videoer, der guider begyndere om at tjene penge i denne kolossale kryptoverden.

D) Prisadvarsler: Handlende har lov til at oprette deres overvågningsliste over foretrukne kryptoaktiver, som de ønsker at handle med. Overvågningslisten hjælper dem med at holde øje med hver krypto, de har føjet til listen. Det primære formål med at oprette en overvågningsliste er at kende de opdaterede priser på hver krypto; så snart prisen falder, køb, og når prisen stiger, sælg. Så simpelt som det!

E) Nyhedsfeed: Nyhedsfeed er indbygget i platformen og samler artikler og vigtig information fra hele nettet og inden for kryptoområdet. Denne sektion hjælper handlende markant, da det holder dem opdateret om aktuelle begivenheder.

Læs også: 33 bedste kryptovalutaudvekslinger

2. Coinbase Pro-funktioner

EN) Avanceret kortlægning: En af de bedste dele ved denne platform er, at den gør det muligt for brugerne at skabe avancerede diagramvisninger, såsom at se de glidende gennemsnit og minut-for-minut handel for hver mønt. Standardvisningerne viser diagrammet over de åbne og lukkede priser og de 52 ugers høje og lave priser, svarende til avancerede programmer til aktiekartlægning.

B) Flere handelsmuligheder: Coinbase Pro giver fuld kontrol til brugere over flere handelsmuligheder, der er nævnt nedenfor:

 • Marginordrer: Margin Ordrehandel anbefales kun til dygtige investorer, der har været i handelsområdet i årevis. Det er en usikker måde at handle på, som giver en gearing mellem 2x og 3x afhængigt af kryptohandelsparet. Fordelene og ulemperne kan være enorme.
 • Stop ordrer: Denne funktion lader dig ikke ende i massive tab, da den giver dig mulighed for automatisk at sælge en bestemt mængde af din kryptovaluta ved at oprette et stop loss. Det betyder, at hvis prisen falder til en vis tærskel, sælger den automatisk.
 • Hvidliste krypto-adresser: Whitelisting af kryptoadresser er en spektakulær funktion, der begrænser adgangen til adresser, hvilket øger sikkerheden før udbetalinger. Primært sikrer det, at ingen tredjepart kan få adgang til dine penge, kun de adresser, der er gemt i din adressebog, har tilladelse til at gøre det.

C) API-nøgler: Det er en upåklagelig funktion, der gør det muligt for tredjepartsapps at integrere med Coinbase-kontoen. Primært letter API-nøgler investeringen, hvilket giver brugerne mulighed for at importere deres data og se porteføljestatistikker såsom aktivfordeling eller gevinster. Nogle af de standardfunktioner, der tilbydes af Coinbase og Coinbase Pro inkluderer:

1. Markedsordrer: Selv Coinbase og næsten alle børser er udstyret med denne funktion. I stedet for at afgive bud, vil du være i stand til at købe enhver mønt til markedsprisen med det samme. Men at gøre det på Coinbase Pro vil opkræve lavere gebyrer.

2. Limit ordrer: Denne funktion giver dig mulighed for at sætte en pris eller afgive et bud, som du vil købe noget til. For eksempel kan du begrænse din ordre på Dogecoin til $0,25, selvom markedsprisen går rundt for $0,30. I dette tilfælde, hvis prisen falder til $0,25, vil din ordre blive gennemført. Ellers forbliver den afventende.

3. Køleopbevaring og kryptopunge: En af de bedste egenskaber ved begge platforme er, at de opbevarer alle de mønter, dit køb er offline, i et sikkert kølerum. Det indebærer, at ingen online hacker kan manipulere og bedrage kryptoaktiverne fra din tegnebog. Desuden forhindrer det svigagtige tilbagetrækninger ved at give et ekstra lag af beskyttelse igennem cryptocurrency hvælvinger. Hvælvingerne i Coinbase og Coinbase Pro er tidslåste og kan sættes op med flere brugergodkendelser. Det sikrer således, at transaktionen ikke gennemføres, før alle brugernes godkendelse er givet inden for 24 timer.

🔥 Anbefalede:  MetaMask til at integrere Coinbase Pay

4. To-faktor-godkendelse: Begge udvekslinger tilbyder det bedste niveau af autentificering via SMS eller Google Authenticator-appen. Denne verifikation øger sikkerheden til login-formål såvel som på handelsbasis.

5. Indbyggede tegnebøger: Coinbase og Coinbase Pro tilbyder digitale tegnebøger for at holde din kryptovaluta sikker væk fra online hackers nysgerrige øjne. Disse digitale tegnebøger er tilgængelige via biometriske kontroller og krypterede 12-ords gendannelsessætninger, der beskytter dine aktiver.

6. FDIC forsikring: Coinbase er den eneste børs, der tilbyder FDIC-forsikring på op til $2.50.000 på USD-indskud. Denne dækning er dog kun begrænset til indbetalingerne, men udvides ikke til dine kryptomidler.

Læs også: Hvordan udvinder man kryptovaluta?

Coinbase vs. Coinbase Pro – fordele og ulemper

1. Møntbase

Fordele

 • Tilgængelig i flere lande
 • Kryptoaktiver kan købes med debet-/kreditkort og netbank.
 • Kan foretage udbetalinger via PayPal.l Begyndervenlig
 • To-faktor-godkendelse og kølerum.
 • Opret en overvågningsliste med prisadvarsler.

Ulemper

 • Højere og kompleks gebyrstruktur end mange andre platforme.
 • Sporer dine samtidige køb, der ikke er påkrævet.
 • Handler med begrænsede mønter til handel.
 • Ingen kontrol over private nøgler.

2. Coinbase Pro

Fordele

 • Lave gebyrer.
 • To-faktor autentificering og kølerum.
 • Avancerede diagram- og handelsmuligheder.
 • Giver en bred vifte af handelsmuligheder, herunder stop-loss og limit-ordrer.
 • Tilbyder en bred vifte af kryptomønter til handel.
 • Brugervenlige diagrammer.

Ulemper

 • Skæv kurve opleves især af begyndere, da platformen er kompleks sammenlignet med andre.
 • Tilbyder kun 2 indikatorer og overlejringer til diagrammer.
 • Ingen mobilapp.
 • Ingen kontrol over private nøgler.

Coinbase vs. Coinbase Pro – Prissætning

Coinbase er dyrere og mere kompleks at forstå sammenlignet med Coinbase Pro. Det opkræver en kommission på 4 %, hvis du bruger PayPal eller kreditkort og 1,5 %, når du køber eller sælger en mønt via denne platform via bankoverførsel. Nogle kreditkort fra bestemte banker er dog gearede og lader dig ikke betale 4 % gebyrer, da de lader dig betale mindre kommission.

Læs også: 17 bedste kryptovaluta til mine

Coinbase Pro opkræver mindre kommission og tror på en maker-taker-tilgang (en prisstruktur, hvor et marked giver mulighed for dets medlemmer til at høste fordele ved at gøre værdipapirerne mere likvide og vurdere dem et gebyr for at fjerne likviditet). Primært bruger denne børs niveauer ved at opkræve det laveste gebyr på en tung handelstransaktion. For eksempel:

1. En erhvervsdrivende er forpligtet til at betale 0,50 % gebyrer (0,50 % modtagergebyr og 0,50 % producentgebyr) for transaktionen mindre end $10.000.

2. En erhvervsdrivende skal betale 0,35 % gebyrer (0,35 % modtagergebyr og 0,35 % producentgebyr) for transaktionen til en værdi af mellem $10.000 til $50.000.

3. En erhvervsdrivende er forpligtet til at betale 0,25 % eller 0,15 % gebyrer (0,25 % modtagergebyr og 0,15 % producentgebyr) for transaktionerne mellem $50.000 til $1.00.000.

4. En erhvervsdrivende skal betale 0,20 % eller 0,10 % (0,20 % modtagergebyr og 0,10 % producentgebyr) for transaktioner til en værdi af mere end $1.00.000.

Prisniveau Taker Gebyr Maker gebyr
$1-10 mio 0,18 % 0,08 %
$10-50 mio 0,15 % 0,05 %
$50 – 100 mio 0,10 % 0,00 %
$100 – 300 mio 0,07 % 0,00 %
$300 – 500 mio 0,06 % 0,00 %
500 mio. USD – 1 mia 0,05 % 0,00 %
$1 mia.+ 0,04 % 0,00 %

Begge platforme bruger den samme back-end og er bakket op af robuste spillere i den finansielle verden såsom Union Square Ventures, Andreessen Horowitz og New York Stock Exchange.

Coinbase vs. Coinbase Pro- Udbetalingsgebyrer

Gebyrer Møntbase Coinbase Pro
Debet-/kreditkort 3,99 %
ACH overførsel Gratis Gratis
Pung 1,49 %
bankkonto 1,49 %
Bankoverførsel $10 indbetaling, $25 tilbagetrækning $10 indbetaling, $25 tilbagetrækning
Indkøb 0 % til 0,50 % 0 % til 0,50 %
Handler 0,50 USD $0 til $0,50
Krypto konvertering 0,50 % til 2 % 0,50 % til 2 %
Coinbase gebyr $0,99 til $2,99 baseret på beløbet 0,04 % til 0,50 % modtagergebyr, 0 % til 0,50 % producentgebyr

Coinbase vs. Coinbase Pro – Brugervenlighed

Begge versioner, det være sig Coinbase og Coinbase Pro, kommer med en brugervenlig mobilapplikation. Du behøver ikke at downloade noget for at komme i gang med nogen af ​​platformene; det eneste du skal installere er appen eller fortsætte med at handle på deres hjemmeside.

Coinbase er mere brugervenlig sammenlignet med Coinbase Pro. Derfor er den bedst kendt for sin enkelhed. Tværtimod tilbyder Coinbase Pro nogle avancerede funktioner og meget mere information til brugerne, hvilket gør det svært for begyndere at forstå funktionaliteten fuldstændigt.

Men når du først begynder at bruge det, vil du lære alle funktionerne at kende inden for et par dage, og selv Pro bliver nem at bruge.

Læs også: Hvordan man tjener penge med Bitcoin

Coinbase vs. Coinbase Pro – Understøttede valutaer

Der findes over 4000 kryptovalutaer, hvoraf investorer kan handle med mere end 45 kryptovalutaer. Nedenfor er de mønter, der tilbydes på hver platform:

Mønt COINBASE COINBASE PRO
AAVE Ja Ja
ATOM Ja Ja
ALGO Ja Ja
BTC Ja Ja
BAND Ja Ja
BAL Ja Ja
BSV Ja Ingen
BNT Ja Ja
FLAGERMUS Ja Ja
BCH Ja Ja
Celo (CGLD) Ja Ja
CVC Ja Ja
COMP Ja Ja
DASH Ja Ja
DNT Ja Ja
DAI Ja Ja
ETC Ja Ja
EOS Ja Ja
ETH Ja Ja
FIL Ja Ja
GNT Ingen Ja
BRT Ja Ja
KNC Ja Ja
VÆV Ingen Ja
LINK Ja Ja
LTC Ja Ja
LRC Ja Ja
MATIC Ingen Ja
MKR Ja Ja
MANA Ja Ja
NU Ja Ja
NMR Ja Ja
OXT Ja Ja
omg Ja Ja
REP Ja Ja
REN Ja Ja
SKL Ingen Ja
SUSHI Ingen Ja
SNX Ja Ja
UMA Ja Ja
UNI Ja Ja
USDC Ja Ja
WBTC Ja Ja
XTZ Ja Ja
XRP Ja Ja
XLM Ja Ja
YFI Ja Ja
ZRX Ja Ja
ZEC Ja Ja
🔥 Anbefalede:  Coinbase partnere med Google: Her er hvorfor dette er enormt for Crypto

Coinbase vs. Coinbase Pro – Sikkerhed

Ikke kun Coinbase Pro, men selv Coinbase er kendt som en af ​​de mest sikre kryptovalutabørser, der findes. Mere end 98% af kryptoaktiverne opbevares i krypterede tegnebøger, hvilket minimerer chancerne for tyveri eller enhver anden risiko. Andre værdifulde funktioner, der tilbydes af dem begge, herunder private nøgler, krypteret webtrafik, AES-256 krypterede crypto tegnebøgerog især dets bug bounty-program, er måder at forhindre falske eller illegitime aktiviteter på.

Desuden tilbyder begge udvekslinger også en storslået belønning på op til 50.000 til udviklere for at afsløre enhver softwarefejl eller sårbarhed. Siden 2012, den dag platformene blev grundlagt, er 484 rapporter blevet løst, og mere end $4.00.000 er betalt til udviklerne for at gøre platformens sikkerhed exceptionel.

Fra et sikkerhedsperspektiv er begge platforme lige pålidelige og kan stole på, da de regelmæssigt opdaterer brugere om phishing-angreb og arbejder på deres sårbarheder.

Læs også: Sådan udbetaler du nemt Bitcoin

Coinbase vs Coinbase Pro – Exchange-tilgængelighed

Begge platforme er tilgængelige 24×7, 365 dage. Men enhver af platformene, det være sig Coinbase eller Coinbase Pro, kan være midlertidigt utilgængelige på grund af periodisk vedligeholdelse.

Nogle brugere har oplevet problemer med at håndtere øget børsefterspørgsel i handel, hvilket har forårsaget midlertidige udfald eller forsinkede tilbagetrækninger. Disse udfald kan dog undgås ved at bruge en tredjeparts frontend som Cove Markets, der bruger API til at sende ordrer direkte til børsen. Således hjælper det med at omgå de besværlige scenarier.

Faktorer at overveje, når du vælger en kryptohandelsplatform

Tip 1: Pas på skjulte prisopmærkninger

Nogle platforme ser din opmærksomhed ved at tilbyde dig den laveste pris fra en børsordrebog. Vær forsigtig med de angivne priser, da det kan afspejle en prisopmærkning, der ikke oplyses gennemsigtigt.

Tip 2: Sammenlign forskellige kryptohandelsudvekslinger

Det er bydende nødvendigt at tjekke og sammenligne flere platforme, før du vælger en. På denne måde vil du få den bedste pris på kryptovalutaen og nyde fordelen ved at betale minimale handelsgebyrer. Du kan bruge et prissammenlægningsværktøj som CoverTrader, så du kan kende de platforme, der opkræver de laveste gebyrer.

Tip 3: Gå ikke i fælden med den nemme løsning

Nemme muligheder fik ofte mange mennesker til at komme i en vanskelig situation. Gå aldrig efter platformene og invester dine hårdt tjente penge, som tilbyder en ‘nem mulighed. Højst sandsynligt giver disse platforme begrænset gennemsigtighed og sætter pris på dig.

Hvordan overfører man penge fra Coinbase til Coinbase Pro?

Nedenfor er de trin, du skal følge for at flytte penge fra Coinbase til Coinbase Pro:

 • Når du logger på Møntbaseåbne en anden fane Coinbase Pro.
 • Da du allerede har logget ind på Coinbase, bliver du ikke bedt om at logge ind igen på Coinbase pro-siden. Klik i stedet på login-fanen.
 • Som vist på billedet nedenfor, klik på Portfolios i højre hjørne.
 • Klik på Indskud.
 • Vælg din valuta.
 • Som afbildet på billedet nedenfor, overfør dine penge fra Coinbase til Coinbase Pro.

Fælles ting blandt Coinbase og Coinbase Pro

Hverken Coinbase eller Coinbase Pro opkræver en eneste krone for at tilmelde sig og oprette deres konti, hvilket betyder at registrering på begge platforme er helt gratis. Derudover fungerer begge platforme som en kryptopung, hvilket øger sikkerheden for investorernes kryptoaktiver. Ved at bruge din rigtige fiat-valuta kan man købe mønter på begge børser.

Læs også: Top 15 andre kryptovalutaer at investere end Bitcoin

Coinbase vs Coinbase Pro – Hvem vinder slaget?

Aspekter Møntbase Coinbase Pro
Funktioner Begyndervenlig, og Paypal kan bruges til at købe/sælge dine kryptoaktiver og hæve din indtjening. Avancerede kortfunktioner og krypto-til-krypto-handelspar
Understøttede typer af transaktioner Send, modtag, køb, sælg og byt mønterne Køb, sælg, byt, hæv, indbetal, gældende ordre, stopordre og begrænse ordre/tab.
Maksimal handelsbeløb Grænserne kan variere afhængigt af din betalingsmetode og område Ubegrænset
Gebyrer 1,49% for Coinbase-pung eller bankkontokøb, 3,99% for kreditkortkøb og 0,50% pr. handel 0% til 0,50% pr. handel afhængigt af mængden og størrelsen af ​​din investering
Antal understøttede kryptovalutaer 50+ 50+
Sikkerhedsfunktioner Biometriske fingeraftrykslogin, totrinsbekræftelse, FDIC-forsikrede USD-saldi, AES-256-kryptering til digitale tegnebøger og aktiver/mønter forsikret, selvom møntbasen er brudt Biometriske fingeraftrykslogin, to-trins verifikation, FDIC-forsikrede USD-saldi, AES-256-kryptering til digitale tegnebøger og aktiver/mønter forsikret, selvom coinbase Pro er brudt
🔥 Anbefalede:  7 utraditionelle koncerter for bryllupselskere

Er Coinbase Pro decentraliseret?

Coinbase Pro integreres med det traditionelle finansielle system og giver dig mulighed for at købe kryptoaktiver ved hjælp af fiat-penge inklusive USD eller euro. Fiat-til-krypto-udvekslingerne har en tendens til at være mere centraliserede, da det giver dig mulighed for at købe enhver krypto ved at linke din bankkonto, problemfrit. Tværtimod er crypto-to-crypto wallets mere decentraliserede.

Hvorfor skal du købe Bitcoin på Coinbase Pro og ikke Coinbase?

Bitcoin er den dyreste og mest værdifulde kryptovaluta blandt alle kryptoer. Primært opkræver Coinbase Pro dig et nominelt handelsgebyr sammenlignet med Coinbase. Derfor kan det varmt anbefales at købe Bitcoin på Coinbase Pro, da det vil medføre en enorm forskel med hensyn til kommission eller handelsgebyrer.

Understøttede lande

Fra Coinbase har den en enorm brugerbase i flere lande, herunder USA, Canada, Storbritannien, Schweiz, Holland, Grækenland, Ungarn, Finland, Norge, Danmark, Malta, Monaco, Cypern, Østrig, Sverige, Tjekkiet , Singapore, Slovakiet, Portugal, Norge, Danmark, San Marino, Polen, Letland, Liechtenstein, Slovenien, Spanien, Irland, Italien, Australien, Kroatien, Belgien og Bulgarien.

Hvorimod Coinbase Pro opererer i mange lande i Europa (inklusive Storbritannien), USA, Canada, Australien og Singapore.

Læs også: BlockFi-anmeldelse: Er det lovligt eller for risikabelt?

Ofte stillede spørgsmål:

Q1. Er Coinbase Pro bedre end Coinbase?

Begge platforme er effektive og tilbyder upåklagelige handelstjenester til alle deres brugere. Dog opkræver Coinbase højere gebyrer sammenlignet med Coinbase Pro. Desuden tilbyder Coinbase Pro yderligere tjenester, herunder avancerede diagram- og handelsmuligheder, hvilket gør det til en levedygtig mulighed for aktive handlende. Så ja, vi kan antage, at Coinbase Pro er bedre end Coinbase.

Q2. Er Coinbase pro billigere end Coinbase?

Den væsentligste forskel mellem begge platforme er dens gebyrstruktur. Coinbase opkræver en højere kommission, hvorimod Coinbase Pro indebærer et nominelt handelsgebyr ved salg og køb af kryptomønter. Ikke desto mindre foretrækker selv de nye forhandlere Coinbase Pro til handel, fordi det har gjort det nemt at få en bedre aftale med lidt indsats og forskning.

Q3. Kan jeg overføre kryptoaktiver fra Coinbase til Coinbase pro?

Ja, de mønter, du køber på Coinbase, kan uden besvær overføres til Coinbase Pro. Nedenfor er det trin, du skal følge for at skifte dine mønter fra Coinbase til Coinbase Pro:

 • Besøg Coinbase Pro-handelssiden
 • Klik på ‘Indbetaling’ under ‘Wallet-saldo’
 • Når du ser pop op-vinduet, skal du vælge Valutatype; du kan enten vælge BTC eller ETC.
 • Det næste trin er at vælge ‘Coinbase Account.’
 • Marker indstillingen ‘Tilgængelig at indbetale’, da du vil være i stand til at indbetale beløbet nævnt i denne mulighed.
 • Vælg indbetaling.

Q4. Koster Coinbase Pro penge?

Du behøver ikke at betale noget tilmeldingsgebyr for denne platform. Derudover er der ingen gebyrer for at holde penge på din Coinbase Pro-konto; du kan handle eller holde så mange mønter som du vil.

Q5. Hvad hed Coinbase Pro?

Tidligere kendt som GDAX, tilbyder det en professionel handelsplatform til alle sine kunder siden lanceringsdatoen. I 2018 blev GDAX omdøbt til Coinbase Pro.

Q6. Kan Coinbase nogensinde blive hacket?

Coinbase har mere end 43 millioner kundebrugerbase, som anses for at være verdens mest betroede og sikre kryptohandelsbørs. Men for nylig i maj 2022 hævdede Tanja Vidovics, at han tabte $1.70.000, da nogen hackede hans Coinbase-konto. Selv om sagen stadig er under undersøgelse.

Anbefalede: 12 Bedste Penny Cryptocurrency at investere

Coinbase vs. Coinbase Pro – Hvilken platform er ideel for dig?

Ser vi på bredden af ​​funktioner, købs- og tilbagetrækningsmuligheder, handelstyper og understøttede valutaer, har vi evalueret Coinbase og Coinbase Pro kryptohandelsplatforme. Derudover tages der hensyn til gebyrstrukturen og sikkerhedsniveauerne for begge børser, hvilket vil hjælpe dig med at afgøre, om du skal vælge Coinbase eller Coinbase Pro.

I en nøddeskal kan du vælge en af ​​dem, da begge platforme er respekterede i kryptovalutasamfundet.

Coinbase er en perfekt mulighed for dig, hvis du bare vil købe mønter som Bitcoin, Litecoin eller Ethereum, og du ikke er en kortsigtet trader. Men hvis du er en aktiv erhvervsdrivende, kan valget af Coinbase Pro forstærke dit overskud, da det opkræver meget lidt kommission og tilbyder noget værdifuldt for de kortsigtede handlende ved at give dem meget større funktionalitet.