Coinbase klassificerer frøen PEPE som et hadsymbol, modtager tilbageslag fra PEPE-fællesskabet

Følgende artikel hjælper dig med: Coinbase klassificerer frøen PEPE som et hadsymbol, modtager tilbageslag fra PEPE-fællesskabet

Den 10. maj udsendte Coinbase et stærkt splittende nyhedsbrev, der diskuterede den nu populære memecoin PEPE og dens symbol: Pepe the Frog. I nyhedsbrevet beskrev den frøens Pepe-meme som et “hadesymbol”, der er adjungeret af alt-right-grupper. Nu gør memecoin-fællesskabet stærkt oprør mod Coinbase og opfordrer til en boykot.

PEPE-symbolet er et hadesymbol for Coinbase

Oplysningerne kom frem, hvornår Borovik.eth delte et skærmbillede af nyhedsbrevet i et tweet.

“” PEPE, som blev udstedt for omkring tre uger siden med et komisk stort udbud af 420 billioner tokens, har ledet memecoin-aktiviteten. Tokenet er baseret på Pepe the Frog-memet, der først dukkede op på internettet for næsten 20 ører siden som en tegneseriefigur. Over tid er det blevet optaget som et hadesymbol af alt-right-grupper, ifølge Anti-Defamation League.”

uddrag fra Coinbase nyhedsbrev.

Coinbase forbinder PEPE-symbolet til Anti-Defamation League-beslutningen fra 2016, der klassificerede karakterer med frø-tema som online-hadesymboler. Frøens memecoin-entusiaster og -indehavere er rasende over beskrivelsen af ​​tokenet, hvilket får Coinbase til at give en undskyldning og brugere til at begynde at slette deres konti.

For at gøre sit udsagn klart, Twitter-bruger og soliditetsudvikler Kenobi brugte hashtagget #deletecoinbase til at fuldføre sit tweet. I sit tweet udtrykte han sin støtte til Pepe, tegneseriefrøen, og afviste implikationen af, at det er et hadesymbol. Over 14.000 tweets er blevet lavet i de sidste to timer ved hjælp af hashtagget #deletecoinbase, ifølge data fra Tweetbinder.

Siden Binance noterede tokenet til handel den 5. maj, har Twitter-medlemmer fra flere kryptovalutabørser bedt ledere fra denne liste om også at liste tokenet. Coinbase har endnu ikke truffet en beslutning om, hvorvidt den vil notere Pepe-tokenet på sin børs.

🔥 Anbefalede:  Salg af vintage læbestift viser kraften ved TikTok

Den Winklevoss-ejede kryptobørs, Gemini, opført memecoinen den 9. maj. Indlægget hævdede, at det nye token var blevet beskrevet på en fordomsfri måde.

$pepe bygger på det populære “Pepe the Frog”-meme skabt af Matt Furie i begyndelsen af ​​2000’erne,” lyder beskrivelsen på Gemini. “$pepe fortsætter traditionen med at give kontrollen over penge tilbage til folket. Vi er ikke her for at fortælle dig, hvad penge er. Det overlader vi til dig. Vi er her for at give dig større valgmuligheder, uafhængighed og muligheder, mens vi fortsætter vores mission om at låse op for den næste æra med økonomisk, kreativ og personlig frihed.”

Efter Coinbases tweet om Pepe faldt prisen på meme 2,6% i timerne efter nyheden. På tidspunktet for offentliggørelsen er prisen på Pepe $0,00000184, et fald på 10,4% inden for de sidste 24 timer, ifølge data fra CoinGecko.

  • Chainwire $KING, den revolutionerende memecoin på Solana blockchain, er netop blevet noteret på BitMart, en top global kryptovalutabørs. Denne liste vil give $KING mere tilgængelighed og synlighed og hjælpe $KING-fællesskabet med at vokse. BitMart tilbyder et sikkert og avanceret handelsmiljø for $KING-brugere.

Læs flere relaterede artikler: