Coinbase-backed DeSo DEX lanceres som verdens hurtigste on-chain ordrebogsudveksling

Følgende artikel hjælper dig med: Coinbase-backed DeSo DEX lanceres som verdens hurtigste on-chain ordrebogsudveksling

Los Angeles, Californien, 17. januar 2023, Chainwire

Takeaways:

  • DeSoen ny blockchain, der har rejst 200 millioner dollars fra Coinbase, Sequoia og Andreessen Horowitz, netop lanceret DeSo DEXverdens hurtigste fuldt on-chain ordrebog udveksling, i stand til at behandle 40.000 kampe i sekundet.
  • Dette kommer i hælene på lanceringen af Openfundsom giver ambitiøse grundlæggere og bygherrer mulighed for at rejse millioner af dollars fra alle i verden lige så nemt som at oprette en social mediekonto.
  • DeSo DEX muliggør sekundær handel med Openfund-tokens, giver øjeblikkelig likviditet til grundlæggere og deres bidragydere og frigør kapital, de kan bruge til at vokse deres startups.

Indtil for nylig var det få, der troede på, at en fuldstændig on-chain ordrebogsudveksling var teknologisk mulig. Som et resultat blev brugerne tvunget til centraliserede off-chain-børser som FTX, som kunne forsvinde med deres aktiver.

Det hele ændrede sig i dag med lanceringen af DeSo DEX, verdens hurtigste og fuldt on-chain ordrebog udveksling, der kan behandle 40.000 matches i sekundet, alt imens brugerne kan bevare fuld depot over deres midler. Et teknologisk gennembrud, brugeroplevelsen på DeSo DEX er lige så glat som Coinbase, men uden nogensinde at kræve, at brugerne opgiver forældremyndigheden over deres midler. Dette kommer i hælene på lanceringen af Openfunden cross-chain krypto-native fundraising platform, der giver enhver mulighed for at starte, finansiere og handle den næste store ting.

Openfund giver enhver Bitcoin-, Ethereum- eller Solana-bruger mulighed for at investere i lovende grundlæggere, før de pitcherer til venturekapitalister. Kombinationen af ​​Openfund og DeSo DEX forstyrrer den traditionelle tidlige finansieringsmodel ved at låse op for øjeblikkelig likviditet for både stiftere og bidragydere. Stiftere behøver ikke længere at vente 10 år eller mere på, at deres virksomhed bliver “børsnoteret” og bliver handlet på en likvid børs.

🔥 Anbefalede:  Sådan tjener du som Amazon-influencer [2023 Guide]

Derudover kan stiftere på Openfund give bidragydere et flydende token med deres køb, som straks kan handles på DeSo DEX. Handler på DeSo Dex er hurtige og gasløse, hvilket løser en kritisk flaskehals under tungt netværksforbrug, hvor transaktionsomkostningerne kan stige.

“DeSo er den eneste blockchain, der kunne understøtte en banebrydende applikation som Openfund og DeSo DEX”, siger Nader Al-Naji, grundlægger af DeSo. “DeSo DEX kan behandle 40.000 kampe i sekundet, hvilket gør den til den hurtigste i verden, så vidt vi ved. Kapital behøver ikke længere at blive sat på sidelinjen og hænge unødigt i ineffektive likviditetspuljer, og ingen behøver nogensinde at sætte deres kapital på spil med en centraliseret børs igen.”

Dette er den seneste i en række nylige succeser for DeSo. Platformen blev noteret på Coinbase sidste år og annonceret en banebrydende MetaMask integration såvel. Platformen annoncerede også en USDC integration for nylig har det tiltrukket mange nye bygherrer til økosystemet, herunder Openfund.

DeSo DEX er endnu et eksempel på DeSos sande forstyrrende kraft. Det er en platform, der ikke kun kan forstyrre sociale medier, men også markedet for tidlig finansiering af billioner dollars.

Om Deso
DeSo er en ny lag-1 blockchain bygget fra bunden til at decentralisere sociale medier og skalere lagringstunge applikationer til milliarder af brugere. De rejste $200 millioner og er støttet af Sequoia, Andreessen Horowitz, Coinbase Ventures, Social Capital, Polychain Capital, Winkelvoss Capital, Pantera og andre.

$DESO, den oprindelige valuta for DeSo blockchain, er noteret på Coinbase.

Se hele køreplanen og kræve dit brugernavn på deso.com (https://www.deso.com/).

Kontakt

Vækst Marketing Lead
Ash Ghaemi
DeSo Foundation
[email protected]
7207677819