Codecademy Review – 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Codecademy Review – 2023

Codecademy er en uddannelsesvirksomhed, der er dedikeret til at skabe det bedste miljø for fremtidens online uddannelsesoplevelse. Ved at afvise nogle virksomheders bestræbelser på at forbedre uddannelsen ved at “forstyrre” den og bringe alt online, hævder Codecademy at gentænke uddannelse nedefra og op og tage spor fra den virkelige verden. Codecademy er gratis og er åbent for alle, selv nogen uden kodningsevner overhovedet.

Codecademy blev oprettet i 2011 af Zach Sims og Ryan Bubinski, to studerende ved Columbia University. Nuværende finansielle bagmænd omfatter Thrive Capital, Index Ventures, Founder Collective og Union Square Ventures.

Samarbejde med skoler

Codecademy har indgået et samarbejde med skoler og gymnasier i England for at give klasselærere ressourcer til at bringe Codecademys uddannelseserfaring til deres elever. Codecademy tilbyder undervisning til lærere i at lære, hvordan man bygger et websted, og hvordan man gør det interaktivt, og lærer at bygge webapps med Ruby on Rails 4 og AngularJS.

Codecademy har også designet mere end 100 lektioner i otte enheder fra grundlæggende web til at lave interaktive websteder, som klasselærere kan bruge med deres egne elever i deres eget skema i deres eget tempo. Lektionerne giver eleverne mulighed for at engagere sig i onlinekodning i realtid, mens de lærer det grundlæggende. Lektionerne indeholder også quizzer og andre feedbackmekanismer til at vurdere elevernes fremskridt. Codecademy giver også lærere mulighed for at oprette onlinekonti til deres elever for at spore individuelle præstationer.

Time af kode

Codecademy deltager i Hour of Code, et initiativ til at undervise i grundlæggende kodning på en time. Læreplanen er tilgængelig på spansk og engelsk og kan downloades som en gratis app til mobile enheder.

🔥 Anbefalede:  TorGuard VPN Review 2023: Er det lovligt? Er det en fidus?

In-Person Labs

Codecademy tilbyder 12 ugers personlige webudviklingslaboratorier i New York City og Miami. Laboratoriet involverer seks timer om ugen med personlig instruktion i en gruppe på 25 elever. Derudover dækkes der yderligere ti timers online læringsindhold hver uge derhjemme. Der kræves ingen forudgående erfaring med kodning for at deltage i Codecademy-laboratoriet.

Codecademy lab-pensum er en sekventiel proces, der begynder med to uger, der dækker det grundlæggende i HTML og CSS. Ved udgangen af ​​de tolv uger er deltagerne i stand til at bygge og lancere apps fra bunden og skabe et afsluttende projekt baseret på hele tolv ugers færdigheder.

Codecademy-pensumet giver træning i følgende kodningssprog:

• HTML og CSS
• Javascript
• jQuery
• Python
• Ruby
• PHP

Codecademy-laboratorierne kombinerer indholdet af deres onlinekurser med interaktivt samarbejde og øjeblikkelig assistance fra instruktører, der kun er tilgængelige i et klasseværelse.

Gratis onlinekurser

Som med skolens ressourcer og Codecademy-laboratorierne giver onlinekurserne for disse sprog mulighed for online, realtidskodning, mens du lærer. Der gives forklaringer for hvert trin i kurset, så du kan gå tilbage og gentage dele af lektionerne på et senere tidspunkt. Du er ikke forpligtet til at køre de faktiske kodningssprog på din computer; Codecademy tager sig af det i den indbyggede konsol. Hvert kursus afsluttes med et projektsektion, hvor brugeren har mulighed for at anvende og replikere begreberne lært i lektionen og forsøge at skabe en virkelig anvendelse af begreberne.

Codecademy tilbyder også Codecademy-fællesskaber for hvert kodesprog. Fællesskaberne giver mulighed for at interagere med andre kodere fra hele verden. Hver lektion indeholder også en Q & A-sektion, der fungerer meget som fællesskaberne, så du kan få hjælp fra andre, der er bekendt med det emne, du dækker.

🔥 Anbefalede:  Spil Ludo Money og vind penge

Codecademy-deltagere får hver deres profil. Efterhånden som de kommer videre gennem lektionerne og øvelserne, modtager de feedback og kan optjene badges samt holde styr på deres samlede score og række af deltagende dage.

Begrænsninger

Som enhver tjeneste har Codecademy sine begrænsninger. Dens største aktiv – det faktum, at den er gratis – bidrager også til dens mangler. Codecademies tilbyder ikke tutorial-videoer, som nogle websteder for kodningsfærdigheder gør. Codecademy kan heller ikke tage dig til det punkt, hvor du bliver en professionel koder. Og bagsiden af ​​muligheden for at bruge din egen computer og browser er, at du ikke får erfaring i et live web-framework.

Nogle af Codecademys tidligere begrænsninger er blevet behandlet med inklusion af API- og webprojektsektioner. Men for en gratis service, der er tilgængelig 24/7 uden omkostninger, har Codecademy etableret en velkendt i verden af ​​kodningsfærdighedsudvikling. Som en introduktion til kodning og et middel til at skabe interesse for kodningsteknologi, lykkes Codecademy, som det fremgår af succeshistorierne fra dets elever på hele webstedet.

De følgende to faner ændrer indholdet nedenfor.

Mit navn er Jamie Spencer, og jeg har brugt de sidste 10 år på at bygge penge på at tjene blogs. Efter at være blevet træt af de 9-5, pendling og aldrig set min familie besluttede jeg, at jeg ville lave nogle ændringer og lancerede min første blog. Siden da har jeg lanceret masser af succesrige nicheblogs, og efter at have solgt min survivalist-blog besluttede jeg at lære andre mennesker, hvordan man gør det samme.