Coca-Cola introducerer Pride NFT-kollektion med kunstneren Rich Mini

Følgende artikel hjælper dig med: Coca-Cola introducerer Pride NFT-kollektion med kunstneren Rich Mini

Coca-Cola introducerede en LGBTQIA+ NFT-kollektion i samarbejde med Rich Mnisi i samarbejde med marketingfirmaerne Virtue og Tafi. Partnerskabet har til formål at fejre Pride-måneden med særlige kunstværker af Mnisi.

Dyd er et kreativt bureau drevet af Vice, den største uafhængige ungdomsmedievirksomhed. Tafi er et digitalt samlerstudie, der har samarbejdet med mærker som Champion, Adidas, Samsung, Warner Brothers og andre.

Rich Mnisi er en sydafrikansk modedesigner kendt for at lede kampagner for LGBTQIA+-rettigheder i Afrika. Coca-Cola Pride-kollektionen omfatter 136 kunstværker i begrænset oplag designet af Mnisi.

“Vores håb med brikkerne er at øge synligheden ved at udstråle hele spektret af fællesskabets farver og sprede et simpelt budskab om kærlighed,” sagde Coca-Cola’s internet side.

Udmøntning er nu åben. Brugere skal have Matic (Polygon) og forbinde deres tegnebøger ved hjælp af Polygon Network. NFT’erne sælges for 335 MATIC (ca. $155).

Provenuet fra det primære salg og videresalg af Coca-Cola Pride-kollektionen vil blive doneret til velgørende organisationer, der tjener LGBTQIA+-samfundet. For at starte vil virksomheden videresende provenuet til UDen sydafrikansk velgørenhedsorganisation, der giver enkeltpersoner mental og fysisk sundhedspleje.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Amazon ASINs: Alt hvad du behøver at vide