Clarins lancerer en NFT-kollektion og fordybende AR-oplevelser

Følgende artikel hjælper dig med: Clarins lancerer en NFT-kollektion og fordybende AR-oplevelser

Clarins lancerer en NFT-kollektion og fordybende AR-oplevelser

Det franske multinationale hudplejefirma Clarins dropper et sæt NFT’er og fordybende AR-oplevelser skabt i samarbejde med de digitale kunstnere Ada Sokół, Ines Alpha og ALTAVA Group. Udgivelsen har til formål at fejre lanceringen af ​​”Clarins Precious” hudplejeserie.

NFT-kollektionen, eponymt navngivet “Clarins Precious”, indeholder 325 tokens, der er skabt i samarbejde med Sokół. Kunstværkerne viser Moonlight Flower, en ingrediens, der bruges i Clarins’ luksusskønhedslinje. Det centrale objekt i kollektionen er et time-reversing timeglas, som står for Moonlight Flower’s tidsophængende egenskaber. Især billederne forvandler sig over tid.

NFT’erne vil give indehavere adgang til eksklusive belønninger, såsom personlige konsultationer, virtuelle oplevelser og Clarins Precious-produkter. Samlingen indeholder også fire ultra-sjældne ikke-fungible tokens, der låser op for særlige belønninger.

Virksomheden valgte Polygon blockchain til denne udgivelse. Enkeltpersoner kunne præge tokens på Clarins’ internet side og kan nu finde dem på den miljøvenlige markedsplads Magic Eden.

Clarins

Ud over NFT-kollektionen vil brandet frigive Augmented Reality-filtre til Instagram. Filtrene kaldes “As Rare As You” og henter inspiration fra naturen og teknologien. Interessant nok efterligner oplevelsen blomstringen af ​​Moonlight Flower og vil kun være tilgængelig under den “magiske time”. Enkeltpersoner vil have en chance for at prøve AR-filteret fra den 21. marts.

“Hos Clarins, det betroede professionelle skønhedsmærke, elsker vi at tale om vores kærlighed til naturen og den passionerede stræben efter bæredygtighed, og vi ser et uendeligt potentiale af muligheder i den udviklende Web3-verden for at skabe meningsfulde forbindelser med vores forbrugere. Vi er spændte på at låse op for disse nye skønhedsgrænser,”

🔥 Anbefalede:  Renault lancerer sin genesis NFT-kollektion dedikeret til den ikoniske R5-model

sagde Clarins’ Global General Manager, Katalin Berenyi.

Clarins er ikke det første skønhedsmærke, der lancerer en NFT-kollektion. I januar i år annoncerede NYX Professional Makeup sin skønhed DAO kaldet “GORJS” og 1.000 NFT’er. Yves Saint Laurent Beauty udgav sin anden NFT-kollektion, dedikeret til mærkets ikoniske duft Black Opium.

Læs mere om skønheds-NFT’er: