Circles Stablecoin USDC mister værdi, da Silicon Valley Bank bliver lukket

Følgende artikel hjælper dig med: Circles Stablecoin USDC mister værdi, da Silicon Valley Bank bliver lukket

Circle's Stablecoin USDC mister værdi, da Silicon Vallery Bank bliver lukket

Fredag ​​den 10. marts blev Bay Area Silicon Valley Bank lukket af California Department of Financial Protection. En dag før blev cirka 42 milliarder dollars hævet af VC-fonde og deres kunder.

Circle, udstederen af ​​stablecoin USDC, fredag annonceret det har 3,3 milliarder dollars ud af 40 milliarder dollars af sine reserver i Silicon Valley Bank.

1/ Efter bekræftelsen i slutningen af ​​i dag, at de ledninger, der blev indledt i torsdags for at fjerne saldi, endnu ikke var behandlet, forbliver $3,3 milliarder af de ~$40 milliarder USDC-reserver hos SVB.

— Cirkel (@cirkel) 11. marts 2023

Det lykkedes ikke selskabet at tilbagekalde indskud fra Silicon Valley Bank, og fredag ​​aften begyndte stablecoinen at miste sin værdi. I skrivende stund handles USDC til $0,91. Stablecoin’en kan komme tilbage til værdien af ​​USD, da Circle har sikret midler og fortsætter med at fungere normalt.

Det er værd at bemærke, at cryptocurrency-børserne Coinbase og Binance suspenderede USDC-konverteringer i weekenden.

Blandt de andre virksomheder, der havde eksponering for Silicon Vallery Bank, er BlockFi, Avalanche, NFT-skaberen Yuga Labs og Proof. Mange startups fik også deres midler indsat i Silicon Valley Bank. Ud af et betydeligt beløb blev der dog kun sikret $250.000. Det betyder, at adskillige tech-startups bliver nødt til at lukke ned på grund af SVB’s sammenbrud. Ifølge Y Combinator CEO Garry Tan, kan hændelsen bringe industrien tilbage med ti år.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sådan bliver du fuldtidsblogger og tjener penge inden for et år