CI Direct Investing Review (WealthBar) for 2023

Følgende artikel hjælper dig med: CI Direct Investing Review (WealthBar) for 2023

CI Direct Investing (tidligere WealthBar) var den første full-service robo-rådgiver til at oprette en butik i Canada. Mens online porteføljeforvaltningsindustrien blomstrer og har set adskillige fin-tech-deltagere i de sidste par år, kan CI Direct Investing prale af sin banebrydende rolle i at bringe formueforvaltning til lave gebyrer til canadierne.

Det plejede at være, at den gennemsnitlige investor ikke kunne få adgang til professionel investeringsrådgivning og visse finansielle aktivklasser, hvis deres nettoværdi ikke var i flere hundrede tusinde til millioner af dollars. Og selvom investeringsforeninger har været let tilgængelige, kommer de med en høj pris (Management Expense Ratio – MER).

I betragtning af disse alternativer, hvis du ikke havde selvtilliden eller knowhow til at gøre din investering ved at bruge en selvstyret mæglerkonto, var du normalt fast i høje gebyrer, lavtydende investeringsforeninger.

Hvad robo-rådgivere gør, er at forenkle din investering og gøre formueopbygning tilgængelig for alle, uanset deres økonomiske status. Som folk hos CI Direct Investing ofte kan lide at påpege, har de gjort “Wall Street-investering (mulig) for Main Street-canadiere.”

Denne CI Direct Investing-gennemgang dækker de investeringsmuligheder, de tilbyder daglige canadiere, ubegrænset finansiel rådgivning, gebyrer, porteføljetyper, ydeevne og mere.

Om CI Direct Investing (WealthBar)

CI Direct Investing er en af ​​Canadas online porteføljestyringsrådgivere. Det blev grundlagt i 2013 af Tea og Chris Nicola.

Hos CI Direct Investing modtager investorer finansiel rådgivning og får skræddersyede lavpris-ETF-porteføljer, der opfylder deres investeringsbehov og er vedligeholdelsesfrie.

CI Financial Corp. (CI) erhvervede en 100% ejerandel i WealthBar i 2020. Virksomheden administrerer cirka 166 milliarder C$ i aktiver.

CI Direkte Investeringskonti

CI Direct Investing (tidligere WealthBar) giver canadiere adgang til følgende investeringskonti:

 • RRSP – Individuel, ægtefælle og gruppe
 • RESP
 • TFSA
 • RRIF
 • LIRA
 • LIF
 • Ikke-registrerede investeringskonti (individuelle og fælles)
 • Virksomheds-/virksomhedsinvesteringskonti

Sådan åbner du en CI Direct Investing-konto

At åbne en ny konto er en leg og bør ikke tage mere end 15-20 minutter.

Trin 1: Besøg CI Direct Investing.

Trin 2: Vælg den kontotype, du vil åbne (TFSA, RRSP, RESP osv.). Besvar et par spørgsmål, de bruger til at bestemme din risikotolerance og investeringsmål og give dig en anbefalet portefølje. Du vil også blive bedt om at indtaste dine grundlæggende personlige oplysninger.

Trin 3: Finansier din konto, så din porteføljemanager kan investere den på dine vegne. Du er nu på vej til at opbygge rigdom!

🔥 Anbefalede:  Prøv Brave Search: En Bing-fri, privat og alternativ søgemaskine

Hvis du flytter dine investeringer fra en anden institution til CI Direct Investing, refunderer de eventuelle overførselsgebyrer, du betaler (op til $150), hvis din portefølje er mere end $25.000. Det mindste investeringsbeløb er $1.000.

Nogle af de oplysninger, du bør have ved hånden for at fremskynde din kontoåbningsproces, omfatter:

 • Dit CPR-nummer
 • Bankkontooplysninger
 • Beskæftigelsesoplysninger
 • Investerings- og gældssaldi

CI Direct Investing Portfolios

CI Direct Investing tilbyder lavprisporteføljer, der er designet til at passe til individuelle investorer. Baseret på din risikotolerance og investeringsmål er din anbefalede portefølje en af ​​følgende:

 • Sikkerheds-ETF-portefølje
 • Konservativ ETF-portefølje
 • Balanceret ETF-portefølje
 • Vækst ETF-portefølje
 • Aggressiv ETF-portefølje

Hver af disse porteføljer består af 8-10 individuelle lavpris-ETF’er fra populære udbydere som Vanguard, iShares, Horizon, BMO og Purpose og inkluderer:

 1. BMO Covered Call DJIA Hedged to CAD ETF (ZWA)
 2. Formål med høj-rente opsparing ETF (PSA)
 3. BMO Equal Weight REITs ETF (ZRE)
 4. BMO Laddered Preferred Share ETF (ZPR)
 5. BMO High Yld US Corp Bd Hdgd to CAD ETF (ZHY)
 6. iShares Core MSCI EAFE IMI ETF (XEF)
 7. Vanguard Canadian Short-Term Corp Bd ETF (VSC)
 8. Horizons S&P 500 ETF (HXS)
 9. Horizons S&P/TSX 60 ETF (HXT)
 10. Invesco Cleantech ETF (PZD)

Hvorfor vælge CI Direct Investing til din investering?

1. Tilpasset økonomisk rådgivning: Når du åbner en konto, får du en dedikeret finansiel rådgiver, som er tilgængelig til at besvare alle spørgsmål, du måtte have.

2. Diversificeret portefølje: Din tilpassede portefølje er bygget med diversificering, risikoreduktion og afkastmaksimering i tankerne.

3. Økonomisk planlægning: Du kan oprette en eller flere økonomiske planer ved hjælp af det økonomiske planlægningsværktøj, der er tilgængeligt på dit dashboard. Dette alsidige værktøj kan vise dig din nuværende økonomiske situation i forhold til de forskellige scenarier, der kan få dig til at nå dine økonomiske eller pensionsmål.

For eksempel, hvor meget skal du investere i din RRSP, og hvor længe holder din opsparing i pension? En autoriseret finansiel planlægger er tilgængelig til at gennemgå planen med dig.

4. Simple gebyrer: Investeringsgebyrer kan blive komplicerede, især når du har alle former for indlejrede gebyrer eller provisioner, der ikke er tydelige på forhånd. Hos CI Direct Investing er prissætningen enkel – der optjenes ingen provision på ETF’er, og der er ingen handelsgebyrer.

5. Automatisk rebalancering: Din portefølje rebalanceres automatisk, hvis den afviger mere end 2,5 % fra målallokeringen.

🔥 Anbefalede:  A2 Hosting Review 2023: Tilbyder det virkelig 20X hurtigere hosting?

6. Socialt ansvarlig investering (SRI): De giver dig mulighed for at investere på måder, der stemmer overens med din overbevisning, og som er gavnlige for miljøet ved at bruge First Trust Clean Edge Green Energy ETF [QCLN].

7. Sikkerhed: Dine penge opbevares hos en uafhængig depotbank (NBIN, CI Investor Services og Qtrade Credential Securities), som er medlemmer af IIROC og CIPF. Hvis disse depotforvaltere går konkurs af en eller anden grund, er dine penge forsikret for op til $1 million pr. kontokategori.

Andre fordele ved at investere med CI Direct Investing inkluderer:

 • Ejendomsplanlægning
 • Skatteoptimering
 • Analyse af forsikringsbehov
 • Investeringsvurdering
 • Virksomhedsskatteplanlægning
 • Mobilvenlig app til tablets og smartphones
 • Tilgængelig for beboere i Quebec (RESP’er)
 • Investeringsmuligheder for canadiere, der bor i udlandet

CI Direkte Investeringsgebyrer

Robo-rådgivere er mest populære, fordi de hjælper den gennemsnitlige investor med at spare på investeringsgebyrer. Mens den gennemsnitlige årlige MER opkrævet af gensidige fonde er omkring 2,20%, tager robo-rådgivere meget mindre for at administrere dine penge.

CI Direct Investing har et differentieret gebyrsystem, der spænder fra 0,35 % til 0,60 % af dine aktiver om året. Dette gebyr dækker alle de tjenester, du får, inklusive porteføljestyring, handelsgebyrer, re-balancering, finansiel rådgivning og mere.

Prøvegebyrer

Investering CI Direct Mgt. Gebyr/måned Fondsgebyr pr. måned
$5.000 2,50 USD $9,17
$10.000 5,00 USD $18,33
$25.000 $12,50 $45,83
$50.000 25,00 USD $91,67
$150.000 75,00 USD $275
$500.000 $191,67 $916,67

Udover det årlige administrationsgebyr (0,35 % til 0,60 %), betaler du også ETF MER-gebyrer, der er indbygget og betales direkte til ETF-selskaberne. Dette gebyr varierer fra 0,19 % til 0,26 %. ETF-gebyrer gælder normalt, selvom du selv køber ETF’en ved hjælp af din online-mæglerkonto.

CI Direct Investing (WealthBar) vs. Wealthsimple-gebyrer

CI Direct Investing og Wealthsimple adskiller sig i deres prisstruktur ved, at mens CI Direct Investings gebyrplan er opdelt i flere niveauer, har Wealthsimple to faste satser: 0,50% for konti under $100k og 0,40% for porteføljer over $100K.

Lad os se på et par scenarier:

Scenarie 1: Hvis du har en beskeden portefølje med $20.000. Dit årlige gebyr er:

 • CI direkte investering: $120/år
 • Simpel: $100/år
 • Typisk Bank Mutual Fund: $440/år*

Scenarie 2: Hvis du har en beskeden portefølje med 100.001 USD. Dit årlige gebyr er:

 • CI direkte investering: $600/år
 • Velstandssimpelt: $400/år
 • Typisk Bank Mutual Fund: $2.200/år
🔥 Anbefalede:  LifePoints Panel Review 2023: Kan det faktisk betale sig?

Scenarie 3: Hvis du har en beskeden portefølje med $500.000. Dit årlige gebyr er:

 • CI direkte investering: $2.300/år
 • Simpel: 2.000 USD/år
 • Typisk Bank Mutual Fund: $11.000/år

Som du kan se, begge dele Rigdom enkel og CI direkte investering kan bogstaveligt talt spare dig for hundredtusindvis af dollars i løbet af et helt liv sammenlignet med mange af de investeringsforeninger, der sælges af din bank.

Efterhånden som din konto vokser, sparer du lidt mere på administrationsgebyrer med Wealthsimple. Bemærk dog, at når du vælger mellem robo-rådgivere, bør du tage mere end blot gebyrer i betragtning.

Er CI Direct-investering sikkert?

Når du investerer med CI Direct Investing, er dine midler beskyttet op til $1.000.000 pr. kontokategori. Dette skyldes, at dine penge opbevares af depotbanker, der er medlemmer af Canadian Investor Protection Fund (CIPF).

Af hensyn til dine personlige oplysningers sikkerhed bruger virksomheden kryptering på bankniveau til at beskytte dine oplysninger og penge.

CI Direct Investing Performance

Hvis du er interesseret i resultaterne af CI Direct Investing-porteføljer gennem årene, kan du tjekke deres hjemmeside.

Som altid skal du bemærke, at historiske resultater ikke garanterer fremtidige resultater!

Er CI Direct Investering noget for dig?

Du behøver ikke at blive betragtet som “høj nettoværdi” for at investere som en. Robo-rådgivere som CI Direct Investing forenkler investeringsprocessen for dem, der ønsker en simpel løsning til at tage deres velstandsopbyggende indsats til næste niveau.

Hvis du ikke ønsker at betale høje investeringsforeningsgebyrer og ikke er sikker på at gå alene med en selvstyret mæglerkonto, er robo-rådgivere en god mulighed.

De finder ud af din ideelle portefølje, rebalancerer den for dig og giver økonomisk rådgivning … alt sammen til et forholdsvis lavt årligt gebyr. At investere bliver ikke nemmere end dette!

CI Direct Investing Review 2022

 • Administrationsgebyrer

 • Konto minimum

 • Investeringsmuligheder

 • Brugervenlighed

 • Kunde support

Resumé

CI Direct Investing er en af ​​Canadas bedste robo-rådgiverplatforme. Denne CI Direct Investing-gennemgang dækker dets investeringsresultater, porteføljer, gebyrer og mere. Lær om, hvordan du investerer dine første $10.000 gratis.