Chronoface laver NFT-ansigter til dit smartwatch

Følgende artikel hjælper dig med: Chronoface laver NFT-ansigter til dit smartwatch

Chronoface, en NFT-urmager, offentliggjorde for nyligt en offentlig meddelelse om deres planer om at sætte gang i deres NFT-salg i sidste halvdel af 2022. Chronoface er en leverandør af smartwatch-ansigter i begrænset oplag, der er bygget ved hjælp af NFT-teknologi.

Hvordan fungerer Smartwatch-ansigter?

Etosen bag Chronofaces design og udvikling af smartwatch-skiver er, at der ville være en digital knaphed på hvert NFT-smartwatch-skive, de producerer. Ved at sælge dem som NFT’er på et åbent og onlinemarked kan forbrugerne købe dem til deres sande værdi, da der ville være fuldstændig gennemsigtighed i deres priser.

Chronoface har designet en hel kollektion af smartwatch-ansigtsdesign, der snart lanceres som NFT’er i anden halvdel af dette år. Rapporter tyder på, at Chronoface planlægger at arbejde med forskellige mærker og kunstnere for at diversificere sin kollektion for at imødekomme et bredere marked.

Ejeren af ​​et Chronoface NFT smartwatch-skive vil få adgang til Chronofaces mobilapplikation (tilgængelig til både IOS og Android), hvor de vil være i stand til at forbinde deres premium NFt-smartwatch-skive til næsten ethvert smartwatch. Appellen ved disse NFT’er ligger i den grundlæggende kendsgerning, at hver smartwatch-skive er unik, og at der kun er en enkelt ejer for hver NFT.

Den officielle meddelelse nævnte også, at Chronoface har en NFT-markedsplads i sine udviklingsplaner, der ville gøre det muligt for brugere at sælge, købe og handle deres eksklusive smartwatch-ansigter over hele verden. Ifølge talsmanden spekulerer virksomheden i, at brugen af ​​deres NFT-design også kan finde en plads på avatarer af Metaverse, og de søger at undersøge muligheden.

🔥 Anbefalede:  Hvordan man udfører effektiv søgeordsforskning til e-handel

Læs relaterede indlæg: