Christie’s lancerer Web3 og fintech venturefond

Følgende artikel hjælper dig med: Christie’s lancerer Web3 og fintech venturefond

Christie's lancerer Web3 og fintech venturefond

Det historiske britiske auktionshus Christie’s, grundlagt i det 18. århundrede, fortsætter med at omfavne innovation. Efter at have været vært for mindeværdige NFT-auktioner, lancerede huset Web3-investeringsfonden Christie’s Ventures. Enheden vil tilbyde startfinansiering til tech-startups, som vil hjælpe samlere med at købe digital kunst.

Fonden vil fokusere på økonomiske ressourcer og ekspertstøtte til nye teknologi- og fintech-virksomheder relateret til kunst – specifikt Web3-innovation, kunstrelaterede finansielle produkter, løsninger og teknologi.

Christies første virksomhed i investeringsporteføljen er den canadiske Web3-virksomhed LayerZero Labs, en omnichain interoperabilitetsprotokol, der tillader kunder at flytte aktiver mellem blockchains.

“Som en global leder på kunstmarkedet har Christie’s både et incitament og et ansvar for at fremme innovation og uddybe oplevelser for vores kunder. Krydsningspunkterne mellem teknologi og finansielle produkter bliver mere og mere relevante og udbredte, og vi tror stærkt på de kommende muligheder,” Christies COO Ben Gore sagde i en pressemeddelelse.

Nyheden kommer en dag før Christie’s Art + Tech Summit 22. Konferencesponsoren er blockchain-investeringsselskabet Galaxy Digital, mens mediepartneren er TIME Pieces NFT-fællesskabet fra TIME magazine.

I sidste uge, Christie’s annonceret en milepæl på $4,1 milliarder i globalt salg for 1. kvartal af 2022. Det er det højeste tal siden 2015.

Den 11. marts 2021 solgte det London-baserede auktionshus den første NFT af Beeple for $69.346.250, den næstdyreste NFT, der nogensinde er solgt.

I sidste måned meddelte Noah Davis, leder af NFT-teamet på Christie’s auktion, at han forlader Christie’s for at slutte sig til Yuga Labs som brand lead for CryptoPunks.

Indtil den 25. juli er der auktion hos Christie’s for University of Pennsylvanias første NFT. NFT med titlen “Vaccines for a New Era” er en 3D-animation på et minut, der fejrer et historisk videnskabeligt gennembrud.

🔥 Anbefalede:  3dcart lancerer store opdateringer til temamotoren til "Mobile-First" ændringer

Læs relaterede indlæg: