Chris Brown annoncerer officielt nyt NFT-projekt, giver et smugkig

Følgende artikel hjælper dig med: Chris Brown annoncerer officielt nyt NFT-projekt, giver et smugkig

Chris Brown annoncerer officielt nyt NFT-projekt, giver et smugkig

Singer-songwriteren og den påståede misbruger Chris Brown annoncerede for nylig sit nye NFT-projekt, der er på vej.

Den 33-årige tog til Twitter for at give sin fanskare og følgere en forhåndsvisning af sit NFT-projekt.

Chris Brown bragte nyheden til offentligheden ved tweeting “DET ER HER. Det første smugkig fra mit officielle NFT-projekt. Denne kollektion vil tilbyde eksklusiv værdifuld nytte, og jeg er spændt på at komme i kontakt med mine fans. Ser frem til at dele mere med jer alle her snart. Bliv hængende!”

Chris Brown udtrykte sin ambition og begejstring for at udforske NFT’ernes rige ved at afsløre titlen på sit NFT-projekt – The Breezy Verse. Han drillede projektet i en video, der skildrede ham selv på et futuristisk sted, højt over en by, og fyrede lyn fra hans håndflader.

Hvad vil Breezy Verse NFT-projektet indeholde?

Chris Browns officielle NFT-kollektion er i øjeblikket i kurations- og udviklingsstadiet. Sangerinden har lanceret en officiel Twitter profil og hjemmeside for at give opdateringer om NFT-projektet. Baseret på de hidtil afslørede oplysninger om hans internet sidevil samlingen indeholde 10.000 3D-animerede ikke-fungible tokens, der vil omfatte lyd- og visuelle effekter.

Chris Browns første satsning inden for NFT’er vil være baseret på Ethereum (ETH) blockchain. Ifølge internet sideinspirationen til projektet stammer fra kunstnerens ønske om at “bro bygge bro mellem ham og hans fans”.

Udover at byde på digitale NFT’er, der nævnes at have en personlig forbindelse til Chris Brown, vil NFT-projektet også blive understøttet af yderligere eksklusive hjælpeprogrammer såsom en garderobesamling af musikvideoer, gratis VIP-koncertbilletter og eksklusive Meet & Greets. Fans forventer, at projektet vil tage dem med på en rejse ind i Chris Browns kreativitet og kunstneriske reservoir.

🔥 Anbefalede:  Giver Instagram besked, når du screenshot af en historie i 2023

Offentliggørelsen af ​​NFT-projektet kommer blot et par uger før udgivelsen af ​​Browns album “Breezy”, som er sat til at udkomme den 24. juni.

Læs relaterede indlæg:

Table of Contents