Chiru Labs’ NFT Collection Beanz samarbejder med Line Friends IP

Følgende artikel hjælper dig med: Chiru Labs’ NFT Collection Beanz samarbejder med Line Friends IP

Chiru Labs' NFT Collection Beanz samarbejder med Line Friends IP

Chiru Labs, skaberne af de blå-chip NFT-projekter Azuki og Beanz, samarbejder med det digitale intellektuelle ejendomsselskab IPX. Sidstnævnte var tidligere kendt som “Line Friends.” Det er berømt for sine “Line Friends”-karakterer, som oprindeligt var en mærkatpakke på den populære beskedapp Line. Fra i dag tæller applikationen 200 millioner internationale månedlige aktive brugere.

Legetøjsfigurerne er nu anerkendt som intellektuel ejendom, og IPX bruger dem til innovative partnerskaber med verdenskendte mærker. For eksempel har Line Friends tidligere samarbejdet med Starbucks, Netflix, McDonald’s, Supercell og det populære K-pop-band BTS. Så dette er en betydelig mulighed for Chiru Labs’ til at promovere sit projekt Beanz blandt ikke-web3-brugere.

Partnerskabet tager fart med Beanzs billboard over Line Friends flagskibsbutik på Times Square, New York. Herefter vil virksomhederne angiveligt frigive flere fælles initiativer. For eksempel har Chiru Labs nævnte mulig detaildistribution i Line Friends butikker og fordybende aktiveringer fra det virkelige liv, der kombinerer begge samlingers verdener.

Det er værd at bemærke, at Beanz og Line Friends også planlægger at udvide til andre IP’er i deres porteføljer. En af disse bliver IPX’s web3-partner, blockchain-virksomheden Cripco.

Det er ikke første gang, at Chiru Labs’ NFT-kollektion Beanz samarbejder med et kendt mærke. I maj 2022 annoncerede cryptocurrency hardware wallet-producenten Ledger sine planer om at frigive en tegnebogssamling skabt ved brug af Beanzs billeder.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Dyrk backlinks af høj kvalitet med tips fra 360 Learnings succeshistorie