Chipotle samarbejder med Snapchat for at lancere en wellness-inspireret AR-oplevelse

Følgende artikel hjælper dig med: Chipotle samarbejder med Snapchat for at lancere en wellness-inspireret AR-oplevelse

Chipotle samarbejder med Snapchat for at lancere en wellness-inspireret AR-oplevelseKilde: Chipotle

Chipotle Mexican Grill skyder 2023 i gang med en fitness-inspireret AR Lens på Snapchat at tilskynde kunderne til at tilegne sig sunde vaner. Virksomheden skabte et engagerende AR-objektiv for at inspirere fans til at træne med Chipotle-inspirerede øvelser og slappe af med meditationsopfordringer.

Chipotle lancerer sit AR-objektiv fredag ​​den 13. januar. Dagen er også kendt som Quitter’s Day, hvor folk med størst sandsynlighed mislykkes i at opfylde deres nytårsforsæt. Funktionen er tilgængelig på Snapchat, som er gratis at downloade til iOS- og Android-enheder.

Et hundrede tusinde Chipotles USA-baserede kunder, der fuldfører Snapchat-udfordringerne, vil modtage en kampagnekode til en gratis side eller guacamole-topping. Virksomheden skrev, at det er første gang, en restaurant promoverer fysisk aktivitet og velvære gennem en AR-linse på Snapchat.

Sammen med AR Snapchat-objektivet tilbyder Chipotle en ny serie af sunde livsstilsskåle (kun tilgængelig i USA og Canada), med det formål at tiltrække Gen Z- og Millennial-kunder.

“Vi gør nytårsforsætter sjove ved at gamify oplevelsen og tilbyde afbalancerede måltider lavet med rigtige ingredienser, som du har det godt med at spise,” sagde Chris Brandt, chief marketing officer hos Chipotle.

I modsætning til restauranter og fødevareindustrien er AR-teknologi blevet mere og mere populær blandt modemærker. For eksempel bruger Burberry Snaps AR try-on værktøjer, der giver modeelskere mulighed for grundigt at se tøj, sko og tilbehør i deres hjem. Snapchat har også testet NFT’er som AR-filtre.

🔥 Anbefalede:  Hvordan kan telegrammere tjene penge via affiliate marketing?