Chipotle annoncerer en crypto giveaway

Følgende artikel hjælper dig med: Chipotle annoncerer en crypto giveaway

Chipotle Mexican Grill annoncerer en ny krypto give væk døbt “Buy The Dip”. Initiativet sigter mod at fejre National Avocado Day den 31. juli. Indtil denne dato har deltagerne mulighed for at vinde “gratis krypto” og Chipotle signaturfødevarer, såsom Guac og Queso Blanco.

Chipotle annoncerer en crypto giveaway

For at deltage skal enkeltpersoner være 18 år eller ældre og have lovligt ophold i USA. Spillere skal også have en verificeret Coinbase-konto og en Chipotle Rewards-konto.

Spillet er åbent for kvalificerede brugere i “adgangsperioder” fra 10:00 til 18:00 Pacific Time. Deltagerne behøver ikke at købe noget fra Chipotle for at deltage i spillet.

Præmiepuljen indeholder $200.000 i belønninger i Ethereum, Bitcoin, Dogecoin, Avalanche og Solana. Præmierne vil blive fordelt mellem 516 spillere i forskellige beløb. For eksempel vil fem brugere pr. spilledag have en chance for at vinde $1.000 i Ethereum. Derudover vil 700.000 personer modtage gratis madvarer og dip-kuponer til digitale ordrer.

Chipotle annoncerer en crypto giveaway

“Vi ønsker at bygge den næste generation af Chipotle-fandom ved at forbinde os med Web3-fællesskabet. Vi er glade for at bringe positivitet til kryptosamtalen,” sagde Chris Brandt, Chief Marketing Officer hos Chipotle.

I maj begyndte fastfoodkæden at acceptere kryptovaluta som betalingsform i 3.000 amerikanske restauranter. Chipotle accepterer i øjeblikket over 98 kryptovalutaer – inklusive Ethereum, Bitcoin og Dogecoin.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Beeple driller NFT-fællesskabet med et kommende IRL-studie for skabere