Chipotle accepterer nu kryptovaluta i amerikanske restauranter

Følgende artikel hjælper dig med: Chipotle accepterer nu kryptovaluta i amerikanske restauranter

Chipotle Mexican Grill meddelte, at de vil begynde at acceptere kryptovaluta som betalingsform.

Chipotle behandler udelukkende betalinger gennem en Flexa-aktiveret app. Flexa er en digital betalingsplatform, der giver kunderne mulighed for at vælge mellem 98 forskellige kryptovalutaer. Disse inkluderer Ether, Bitcoin, Dogecoin og Solana.

Funktionen vil være tilgængelig i næsten 3.000 amerikanske Chipotle-restauranter.

Kunder skal downloade enten Gemini- eller SPEDN-appen for at betale for deres burritos i digitale valutaer. SPEDN er en udvikling fra Flexa, som giver kunderne mulighed for at bruge krypto som fiat hos forhandlere, hvilket gør processen nem og hurtig.

Sidste år tog Chipotle sit første skridt til krypto for at fejre den nationale Burrito-dag. Virksomheden gav $100.000 gratis burritos væk samt $100.000 i Bitcoin. Tex-Mex-kæden lancerede også sin erfaringsvaluta, “Burrito Bucks”. Den bruges i Roblox og kan byttes til en gratis ret udvalgte Chipotle-steder.

“Chipotles kunder nyder godt af større betalingsfleksibilitet, hurtigere betaling og en mere problemfri oplevelse på de fast-casual restauranter, de allerede elsker,” sagde Trevor Filter, medstifter af Flexa.

For at fejre meddelelsen vil Tex-Mex-kæden give 10% rabat til kunder, der beslutter sig for at betale for deres næste ordre i krypto.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Nutanix mianuje Aarona White’a na wiceprezesa i dyrektora generalnego ds. sprzedaży APJ