Chia lancerer NFT’er og planlægger at konkurrere med Ethereum og Solana

Følgende artikel hjælper dig med: Chia lancerer NFT’er og planlægger at konkurrere med Ethereum og Solana

Chia Friends NFT’er

Blockchain-netværksfirmaet Chia, grundlagt af BitTorrent-skaberen Bram Cohen, har frigivet NFT1-standarden på mainnet sammen med NFT-kollektionen Chia Friends. Tidligere i maj, Chia lanceret den tidligere version, NFT0, på testnet.

Virksomhedens nye NFT-platform har til formål at være grønnere end Ethereum og mere stabil end Solana. Disse to netværk udgør størstedelen af ​​NFT-markedet, hvor Ethereum er førende i handelsvolumen og har de fleste af de blå-chip NFT-projekter.

Chia sigter mod at konkurrere mod de to NFT-netværksgiganter i fremtiden, men som en Layer 1 blockchain kan Chia kun behandle 30 transaktioner i sekundet (TPS), hvorimod Solana kan behandle tusindvis. For at modstå en stor NFT mynte, ville Chia i sidste ende være nødt til at skalere sit system.

Netværket hævder, at dets funktionalitet allerede har bedre funktioner end Ethereum og Solana. Disse funktioner omfatter forbedringer i oprindelsen af ​​en NFT via en decentraliseret identifikator (DID) og varigheden af ​​alle andre aktiver knyttet til NFT’er. Chias nuværende tilbudssystem giver brugerne mulighed for at handle NFT’er direkte med andre brugere, hvilket eliminerer behovet for en udveksling.

Chia Friends er 10.000 PFP NFT’er, der ligner Ethereums meget eftertragtede Moonbirds. NFT’erne vil blive fordelt blandt netværkets landmænd (minearbejdere), som er ansvarlige for Chias proof of space og time model baseret på brugerens lagerplads, og dermed skabe en mindre energikrævende minemodel end Ethereum.

“Som et lag-1 [blockchain], med fokus på virksomheder, regeringer og multilaterale brugssager som Verdensbankens klimalager, fokuserer vi bevidst på sikkerhed og decentralisering. Vores netværk har simpelthen en eminent anden funktion og formål end et netværk som Solana,” Chias præsident Gene Hoffman anført.

🔥 Anbefalede:  OnePlus Nord N300 lanceres snart med en uventet processor

“Med vores mål om at fremme adoption ved vi, at evnen til at forbinde din identitet, on-chain royalties og Chia-tilbud er nye og vigtige funktionelle komponenter til fremtiden for NFT’er,” sagde Richard Tsao, VP for NFT-forretningsudvikling hos Chia Netværk.

Læs relaterede indlæg: