Chevy Corvette NFT-vindere vil også modtage en ægte, enestående sportsvogn

Følgende artikel hjælper dig med: Chevy Corvette NFT-vindere vil også modtage en ægte, enestående sportsvogn

Chevrolet er den nyeste bilproducent, der hopper på NFT-vognen, men virksomheden har en anden tilgang til spillet. Chevy annoncerede planer om at auktionere en NFT med Corvette-tema, hvilket øgede indsatsen ved at afsløre, at højestbydende vil få en egentlig sportsvogn sammen med det digitale kunstværk.

Kunstner Nick Sullo – kendt under sit online pseudonym for xsullo — skabte Chevy NFT. Det digitale kunstværk viser en limegrøn Corvette Z06, der river gennem en futuristisk indstilling. Sullo’s NFT og en specialmalet 2023 Corvette Z06 identisk med den i kunstværket vil begge gå til den vindende budgiver.

Z06 er den første Corvette med en naturligt aspireret 5,5-liters V-8 midtermotor bag føreren. Det er sat til at begynde produktionen i sommeren 2022, og bliver tilgængeligt til køb i 2023.

Højestbydende får en enestående Corvette

Chevy siger, at virksomheden ikke vil anvende sin enestående “Minted Green” farve på nogen anden produktion af Z06. Desuden vil køretøjet være mærket med valgkoden RFN, hvilket for altid forbinder det med NFT-auktionen. Da NFT’er er digitale, og computere bruger binær kode, vil køretøjets identifikationsnummer (VIN) på Corvette være binært.

Chevy er uberørt af det turbulente kryptomarked

Chevy virker optimistisk omkring sit projekt på trods af en stigning i NFT-svindel og generel ustabilitet på kryptomarkedet. Ifølge Steve Majoros, vicepræsident for marketing hos bilproducenten, er “Own the Color” NFT en “essentiel trædesten for Chevrolet ind i fremtidige digitale initiativer for vores kunder.”

xsullo hævder for det første, at Z06 trak ham til projektet. “Corvette Z06 er en fed bil, som jeg fuldstændig identificerer mig med,” sagde han. “Jeg er fascineret af, hvordan teknologi kan få os til at føle, og det er jeg sikker på, at designerne af Corvette Z06 også er.”

🔥 Anbefalede:  6 Social Media Marketing Trends, der vil ændre din marketingstrategi

Chevrolet er den seneste biltitan, der kaster sin hat i kryptoringen

Chevrolet er ikke den eneste bilproducent, der eksperimenterer med Web3. Andre firmaer, der for nylig har beskæftiget sig med NFT’er, omfatter Lamborghini og Hyundai. Sidste år bortauktionerede Barrett-Jackson fire NFT’er baseret på biler, den solgte til velgørenhed.

NFT markedsplads SuperRare kører auktionen, og den finder sted fra den 20. til den 24. juni. Kun Ethereum-baserede bud accepteres. Chevy siger, at alle indtægter vil gå til uddannelses-nonprofitorganisationen DonorsChoose.

Læs relaterede indlæg:

Table of Contents