Chess Champs og Play Magnus bringer skak ind i Metaverset

Følgende artikel hjælper dig med: Chess Champs og Play Magnus bringer skak ind i Metaverset

Chess Champs og Play Magnus bringer et ældgammelt tidsfordriv ind i Metaverset

De fleste beretninger siger, at skak stammer fra det 6. århundredes Indien. Med hjælp fra Play Magnus Group og Chess Champs er det ældgamle tidsfordriv på vej ind i Metaverse-stykke for stykke. De taler for fremtidens skak i Web3 ved at være vært for onlineturneringer, præge NFT-trofæer og forfølge en mission om at løfte skak til et bredere publikum. De gjorde endda en fælles optræden i Art Week i NYC sidste weekend.

Grundlagt i 2013 af verdensmester i skak Magnus Carlsen, Spil Magnus AS forfølger “målet om at gøre verden til et smartere sted gennem skak.” De er vokset til et helt økosystem af onlinemærker, inklusive prisvindende udgivere Ny i skak og mest bemærkelsesværdigt Spil Magnus App Suite“en samling af innovative skak-apps med 5 millioner downloads fra brugere fra hele verden,” inklusive “en humaniseret skakmotor, der efterligner verdensskakmester Magnus Carlsens spillestil fra 5 år og opefter.”

I oktober 2021, Cointelgraph rapporterede, at Carlsen blev den første skakspiller, der nogensinde vandt et NFT-trofæ for sin sejr ved Meltwater Champions Chess Tour, i en række krypto-relaterede bytte. MCCT prægede også to identiske udgaver af hovedpræmietrofæet på Ethereum blockchain, udstyret med fem livstidsprivilegier. Efter at have vundet, signerede Carlsen begge, og de blev bortauktioneret, en sjælden mulighed for fans til at dele vinderens oplevelse. Buddene toppede $24.000 ETH. Chess Champs’ hjemmeside bemærker, at de faktisk ejes af Play Magnus, en etisk gråzone, som allerede er behandlet af New York Times i november 2021.

På NADA-kunstmessen sidste weekend, hvor Play Magnus havde en stand i Cultural Partners-området, fortalte senior marketingmedarbejder Edward Radzivilovskiy til Metaverse Post, at virksomheden arbejder sammen med Chess Champs for at fortsætte med at designe nye NFT-trofæer til fremtidige projekter, herunder et skak til børn. turnering de var værter for på messen torsdag den 5. maj med hjælp fra Critical Path Method Gallery og Skak i skolerne. Hver spiller vandt et NFT-deltagelsestrofæ. Radzivilovsky indså, at det måske var første gang, et NFT-trofæ nogensinde blev uddelt til en børneskakturnering.

🔥 Anbefalede:  Top udbydere af webhostingtjenester til startups i 2023

“Jeg vil næsten gå længere og sige, at det måske er en verdensnyhed, hvor et barn fik en NFT-præmie for en turnering generelt,” tilføjede han. “Jeg er dog lidt bange for at sige det, fordi det er en meget dristig påstand.” Han ser klare fordele ved en blockchain-støttet pris. “Almindeligvis, hvis du har et trofæ, vil det sidde i dit soveværelse,” sagde Radzivilovskiy. “Nu kan du få adgang til det overalt digitalt. Du kan være i et fly og vise det frem.”

Snart vil det samme være tilfældet for hele sættet. Chess Champs arbejder på samleobjekter, “3D skakbrikker til en fremtidig blockchain-baseret spilpakke, hvor spillere kan have det sjovt og eksperimentere med skak.” De satser på skakkens fremtid, hvilket Radzivilovskiy selv så på NADA. Selv blandt alle kunstværkerne opretholdt deres stand i messens Cultural Partners-del konstant interesse – et vidnesbyrd om spillet og sporten som et tidsfordriv, der overskrider demografien. “Der er et ordsprog,” sagde Radzivilovskiy. “Ikke alle kunstnere er skakspillere, men alle skakspillere er kunstnere.”

Læs relaterede indlæg: