ChatGPTs vandmærker kan hjælpe Google med at opdage AI-genereret tekst

Følgende artikel hjælper dig med: ChatGPTs vandmærker kan hjælpe Google med at opdage AI-genereret tekst

OpenAI, selskabet bag ChatGPT, har annonceret planer om at introducere en ny vandmærkefunktion for at hjælpe Google med at opdage AI-genereret tekst. Vandmærket tekst i ChatGPT vil omfatte kryptografi i form af indlejring af et ordmønster, bogstaver og tegnsætning i form af en hemmelig kode. Ændring af ordmønsteret, der bruges i det genererede indhold, er en måde at vandmærke tekst på, så systemet nemt kan afgøre, om det var produktet af en AI-tekstgenerator.

Ny ChatGPT-funktion kan hjælpe Google med at opdage AI-genereret tekstNy ChatGPT-funktion kan hjælpe Google med at opdage AI-genereret tekst

ChatGPT-chatbotten har allerede vundet international anerkendelse og er et utroligt værktøj, som onlineudgivere, tilknyttede selskaber og SEO-specialister både elsker og frygter. Nogle mennesker kan lide det, fordi de opdager nye måder at bruge det til at skabe resuméer af indhold, planer og komplekse artikler. Online-udgivere frygter, at AI-indhold vil oversvømme søgeresultater og fortrænge ekspertartikler skrevet af rigtige mennesker.

Denne funktion er vigtig, fordi den kan hjælpe Google med at opdage AI-genereret tekst. Google kan derefter tage skridt til at forhindre misbrug af kunstig intelligens.

Med denne nye vandmærkefunktion vil Google være i stand til at registrere AI-genereret tekst og skelne den fra menneskeskreven indhold. Dette er en positiv udvikling for dem, der er bekymrede over virkningen af ​​AI på kvaliteten af ​​onlineindhold.

ChatGPTT-vandmærker er ikke i brug i øjeblikket. Men Scott Aaronson, en videnskabsmand ved OpenAI, officielt anført at dette er planlagt.

I bund og grund, når GPT genererer en lang tekst, ønsker vi, at der er et umærkeligt hemmeligt signal i dets valg af ord, som du kan bruge til senere at bevise, at ja, det kommer fra GPT

🔥 Anbefalede:  Coolbergs succeshistorie - rettet mod unge, der ikke drikker alkohol

bemærkede videnskabsmanden

OpenAI placerer vandmærkning som en måde at forhindre misbrug af kunstig intelligens, der skader menneskeheden.

Læs flere nyheder om ChatGPT: