ChatGPT introducerer nye plugins til forbedrede funktioner og menneske-AI-interaktioner

Følgende artikel hjælper dig med: ChatGPT introducerer nye plugins til forbedrede funktioner og menneske-AI-interaktioner

ChatGPT-plugins

OpenAIs sprogmodel ChatGPT tilføjer nye plugins at udvide platformens muligheder. Startende med en lille gruppe brugere planlægger OpenAI at udvide adgangen over tid for at tilbyde udviklere og brugere muligheden for at forme fremtiden for menneske-AI-interaktioner.

Plugins forbinder ChatGPT med tredjepartsapplikationer for at give ChatGPT yderligere muligheder ved at tillade det at interagere med API’er, der er oprettet af udviklere. Med disse plugins kan ChatGPT hente realtid (aktiekurser, seneste nyheder) og videnbaseret information (virksomhedsdokumenter, personlige noter) samt udføre handlinger som at booke en flyrejse eller bestille mad på vegne af brugeren.

Plugin-udviklere, som er blevet inviteret til at bruge platformen, kan få adgang til dokumentation for at bygge deres plugins. De første plugins er blevet skabt af flere kendte virksomheder, herunder Expedia, Shopify og Slack.

Plugin-udviklere opretter API-endepunkter med en standardiseret manifestfil og en OpenAPI-specifikation. Disse filer gør det muligt for ChatGPT at forstå og bruge pluginets funktioner. ChatGPT fungerer som en intelligent API-kalder ved at bruge API-specifikationen og naturlige sprogbeskrivelser til at foretage API-kald og udføre handlinger.

“For eksempel, hvis en bruger spørger, ‘Hvor skal jeg bo i Paris i et par nætter?’, kan modellen vælge at kalde et hotelreservations-plugin API, modtage API-svaret og generere et brugervendt svar, der kombinerer API’en data og dets naturlige sprogegenskaber,”

skrev OpenAI.

OpenAI søger at videreudvikle og udvide systemets muligheder for at understøtte mere komplekse use cases. Klik her for at kontrollere plugins’s ende-til-ende flow og tilmelde dig ventelisten for at få adgang til systemet.

🔥 Anbefalede:  Bildetaljeringsværktøjer – din liste til at starte en virksomhed

Læs mere: