ChatGPT-genererede falske svar oversvømmede Twitter og andre sociale medier

Følgende artikel hjælper dig med: ChatGPT-genererede falske svar oversvømmede Twitter og andre sociale medier

Hvis du bruger sociale medier, er du måske stødt på en besked eller et tweet, der virker for godt til at være sandt. Det kan være et svar på et spørgsmål eller en kommentar til et indlæg, du har lavet. Men hvad end det er, så får man en fornemmelse af, at det ikke er helt i orden. Det viser sig, at du kan have ret. Brugerne har fundet at hundredvis af falske svar bliver genereret hver dag af ChatGPT chatbot. Disse svar bliver offentliggjort på Twitter, Facebook og andre sociale medieplatforme.

ChatGPT-genererede falske svar oversvømmede Twitter og andre sociale medierChatGPT udsender falske svar i et forsøg på at fremstå mere menneskelignende

Eksemplerne viste, at størstedelen af ​​disse falske svar er positive af natur og ofte roser den originale plakat eller besked. Dette gøres i et forsøg på at få chatbotten til at fremstå mere menneskelignende. ChatGPT bruger kontekstuelle oplysninger til at deltage i samtale. Jo mere information chatbotten har om konteksten for samtalen, jo større sandsynlighed er der for at kunne holde samtalen i gang.

ChatGPT er ikke den eneste AI-genererede chatbot, der oversvømmer sociale medier med falske svar. Det er dog den hidtil mest succesfulde. Fotostocks og kunstplatforme oversvømmet af tonsvis af AI-genereret indhold står over for det samme problem.

Dette er et alvorligt problem, da det kan føre til, at folk tror, ​​at de interagerer med rigtige mennesker, når de ikke er det.

TwitterGPT: Lad Twitter hænge fast i AI-genererede tweets

Twitter har længe været kendt som en platform, der nemt kan bruges til at sprede misinformation. Med den nylige udgivelse af TwitterGPT-udvidelsen er dette nu nemmere end nogensinde. TwitterGPT er en Google Chrome-udvidelse, der bruger API-opkald til ChatGPT til at producere tweet-svar automatisk. Videoen nedenfor viser, hvordan det fungerer. Med andre ord er det nu nemt at sprede misinformation på Twitter i industriel skala.

🔥 Anbefalede:  Hvad er ChatGPT Jailbreaks? Skal du bruge dem?

Men spørgsmålet er, om en Twitter-konto betragtes som en person eller en bot, hvis den bruger TwitterGPT til at øge sin aktivitet? Når alt kommer til alt, modtager hvert tweet et udvalg af svar.

TwitterGPT er blot den seneste i en lang række af automatiserede tweetingværktøjer. Der er allerede adskillige nye AI-bots, der er aktive på platformen, hvilket bidrager til støjen og forvirringen.

Den lethed, hvormed TwitterGPT kan bruges til at oprette bots, rejser alvorlige spørgsmål om platformens fremtid. Kan Twitter overleve, hvis det bliver tilstoppet med automatiske tweets? Det vil tiden vise.

Læs flere nyheder om ChatGPT:

Table of Contents