Chain Runners lancerer et XR-projekt

Følgende artikel hjælper dig med: Chain Runners lancerer et XR-projekt

Kædeløbere er et NFT-projekt skabt af et team af bygherrer, der er kendt for deres erfaring inden for teknologi- og spilindustrien, og de har netop udgivet genesis NFT-kollektionen. Det inkluderer 10.000 PFP kunstværker med en række træk. Projektet blev udgivet under en fuld Creative Commons-licens, som giver indehavere mulighed for at bruge billeder til ethvert formål, herunder kommercielt.

I januar 2022 annoncerede udviklere oprettelsen af ​​Chain Runners Metaverse.

Dens navn er Chain Runners XR (XR står for udvidet virkelighed). Spillere kan præge tokens, som vil blive brugt som avatarer i en række digitale oplevelser. Indehavere kan også integrere aktiverne i ethvert Metaverse, spil eller rum.

Minting starter med en video i cyberpunk-stil, som bringer brugerne til et sted kaldet “Limb0”. I processen inkluderer prægning også et sjovt hjernespil, der ligner Wordle, og en Sudoku-konkurrence.

Hver Genesis Chain Runners-indehaver kan nu gøre krav på en XR-version af deres NFT gratis. Chain Runners er et fællesskabsdrevet projekt, så det er ingen overraskelse, at indehavere er begejstrede for prægningsprocessen og spillene.

Den nuværende bundpris for genesis-samlingen er 0,297 ETH (ca. $600), 12,9K ETH af handlet volumen. Prægningen af ​​XR-kollektionen er i øjeblikket live og starter ved 0,1 ETH.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Standardfradraget 2022: Alt hvad du behøver at vide