Chain bliver den officielle Web3- og blockchain-sponsor for NFL’s New England Patriots

Følgende artikel hjælper dig med: Chain bliver den officielle Web3- og blockchain-sponsor for NFL’s New England Patriots

Kilde: Kæde

Blockchain-softwareudbyderen Chain og Kraft Sports + Entertainment har underskrevet en flerårig aftale med NFL-hold, herunder New England Patriots, New England Revolution, Gillette Stadium og Patriot Place. Web3-virksomheden vil sammen med underholdningsmærket “udforske måder at udvikle state-of-the-art Web3-oplevelser på, mens Chain’s prisvindende suite af produkter og tjenester udnyttes.”

Kraft Sports + Entertainment er ansvarlig for salg, marketing, eventdrift og indholdsvækst for Gillette Stadium og de to New England-sportshold. Kraft Group købte New England Patriots i 90’erne og grundlagde delvist New England Revolution, et fodboldhold.

Patrioternes nye partnerskab med Chain vil se, at organisationerne bruger blockchain-teknologi til at skabe NFT’er og tokeniserede fans-oplevelser, der kan bruges til en række forskellige formål af NFL-fans. Web3-virksomheden vil støtte Gillette Stadium i at skabe enestående oplevelser og hjælpe holdet med at tilpasse sig fra Web2 til Web3.

Murray Kohl, vicepræsident for salg for Kraft Sports + Entertainment, sagde, at de vil lede efter innovative måder at bruge blockchain-teknologi til at forbinde fans med Patriots and Revolution “på måder, der aldrig før var muligt.”

Administrerende direktør for Chain, Deepak Thapliyal, er en aktiv NFT-samler med CryptoPunks og Bored Apes i sin digitale aktivportefølje. Thapliyal købte også Ethereum Name Service (ENS) domænet Patriots.eth for 75 ETH (næsten $100k).

I november 2021 samarbejdede New England Patriots med Web3-sportsplatformen Socios.com for at tilbyde fans en innovativ oplevelse. Partnerskabet med Chain kunne være sportsholdets dybere dyk ned i Web3 eller kan betyde en afslutning på Socios.com-partnerskabet.

Chains partnerskab med Patriots er den anden betydelige aftale, som virksomheden har haft i de seneste par måneder. Virksomheden samarbejdede med smykkemærket Tiffany & Co. for at droppe 30 ETH-værdi af NFT-halskæder til CryptoPunks.

🔥 Anbefalede:  Patriotisk markedsføring - hvordan patriotisme er blevet den nye marketingtrend i Indien

Læs relaterede indlæg: