CBS-showet “Ghosts” rammer Decentraland

Følgende artikel hjælper dig med: CBS-showet “Ghosts” rammer Decentraland

CBS-showet "Ghosts" rammer DecentralandFra CBS meddelelse.

Masser af underholdningsenheder har udvist interesse for Web3’s uendelige potentiale, men det amerikanske tv-netværk CBS har bare lagt deres hjerte (og ånd!) i det. De har netop lanceret et fordybende spil centreret omkring deres nye sitcom “Ghosts” i Decentraland-metaverset, lavet i samarbejde med marketingbureauet CreativeDepartmint.

CreativeDepartmint-grundlæggeren Jonathan Block-Verk kaldte projektet måske “det første nogensinde Decentraland-spil bygget af et amerikansk netværk” i samtale med Bred vifte sidste uge.

“Den metaverse aktivering er en del af CBS’ ‘Summer of’ Ghosts” marketingkampagne, der fører ind i showets anden sæson,” skrev Variety også.

“Woodstone Mansion sidder fast i Metaverset, men du kan hjælpe med at få det tilbage!” CBS åbnede i deres meddelelse om spillet. Meget ligesom selve showet beviser Woodstone Mansion det grundlæggende omdrejningspunkt i dette spil. På CBS giver det vidtstrakte, men hjemsøgte hus forestillingens præmis – de gifte hovedpersoner arver denne ejendom med håb om at forvandle den til et bed and breakfast… før de opdager de mange brogede ånder, der allerede bor der.

“The Woodstone Mansion in the Metaverse blev omhyggeligt genskabt ved hjælp af faktiske tegninger og byder på dejlige, overraskende interaktioner med showets hovedpersoner,” fortsætter netværkets meddelelse. “[The game] tager fans med på en fordybende rejse for at løse gåder, påtage sig quests og tjene limited edition collectible NFT’er (Non-Fungible Tokens), der fejrer succesen med seriens første sæson.”

Polygon vil drive spillets Web3-facetter. CBS fortalte også Variety, “1.100 tokens er tilgængelige for hver karakter med varierende grader af sjældenhed, hvilket giver fans mulighed for at eje et stykke af komediens historie på et blockchain-netværk, der kæmper for uovertruffen brugeroplevelse og hurtige hastigheder.” Åh.

🔥 Anbefalede:  84% indyjskich przedsiębiorstw preferuje hybrydowy model operacyjny wielochmurowy
CBS-showet "Ghosts" rammer DecentralandFra CBS meddelelse.

Rigtige stjerner fra selve showet hoppede videre for at stemme de metaverse karakterer til dette projekt. Hvis Woodstone Mansion ser bekendt ud, er det fordi det er det samme hus, der dukker op i “Bridesmaids” og Batman-tv-serien fra 1966. Sidste år undersøgte Distractify IRL-huset på 380 South San Rafael Avenue i Pasadena, Californien.

Asher Grodman – som spiller et spøgelse ved navn Trevor i serien – fortalte imidlertid CBS Denver, at de filmede scener i hjemmets interiør i Montreal, Canada. “De genopbyggede dette hus i Montreal, og opmærksomheden på detaljer er utrolig,” sagde Grodman. Den bemærkning bevarer håbet om, at Decentraland er den utilsigtede rute til Bruce Waynes vintage herregård.

“Ghosts” i Decentraland byder på spænding for enhver cinefil, når du tænker på, hvad dette fænomen er – en mulighed for fans til at komme derind, omend virtuelt, og opbygge deres nye relationer med et stykke medie.

Samtidig er det også interessant at bemærke, at CBS arbejdede sammen med et marketingbureau over et spilstudie for dette projekt – fordi det er gratis for fans, fordi det er en reklame. Det er blot endnu en forvarsel om, at reklamer i det spirende metaverse-paradigme vil være sværere at gennemskue og mere tillokkende at udforske. Denne kendsgerning bringer naturligvis sit eget gode og dårlige.

Lige nu, uanset om du er fan af “Ghosts”, der ender i Decentraland eller et tech-hoved, der ender med at komme ind i showet via dette spil, så nyd denne saftige nye plotudvikling og dyk ned i en metavers markedsføringsbestræbelse, hvor organisk og spirituelt væsener engagerer sig på lige vilkår.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du omvendt ASIN-opslag med Cerebro

Læs relaterede indlæg: