Catawba Nation etablerer krypto-fokuseret særlig økonomisk zone

Følgende artikel hjælper dig med: Catawba Nation etablerer krypto-fokuseret særlig økonomisk zone

Efter tre år brugt på at lægge grunden omdanner Catawba Corporations – den økonomiske udviklingsarm i Catawba Indian Nation – deres reservation i Rock Hill, SC til en særlig økonomisk zone, der henvender sig til digital asset management, fintech og cryptocurrency virksomheder. Denne indfødte nations generalråd, som bosatte Carolina Piemonte område for omkring 10.000 år siden vedtog foreløbig lovgivning for at skabe Green Earth Zone (GEZ) kun 25 miles syd for Charlotte, NC.

“En særlig økonomisk zone (SEZ) er et område i et land, der er underlagt andre økonomiske regler end andre regioner i det samme land.” Investopedia forklarer. “Særlige økonomiske zoner (SEZ’er) oprettes typisk for at lette hurtig økonomisk vækst ved at udnytte skatteincitamenter til at tiltrække udenlandske investeringer og sætte gang i teknologiske fremskridt.”

Når først det er realiseret, vil GEZ “bringe millioner af dollars til stammeborgerne og skabe adskillige beskæftigelses- og uddannelsesmuligheder, der vil transformere tusindvis af menneskers liv,” ifølge en februar 2022 pressemeddelelse af Selskaberne. Det inkluderer naturligvis Catawba Nationens nuværende befolkning på cirka 3.000 stammemedlemmer.

Amerikansk lovgivning tillader indianske stammer at have deres egen kommercielle kodeks, regulering og administrative kapaciteter – hvilket giver Catawba-folket mulighed for at skabe et reguleringsklima i klassen for digital-, fintech- og blockchain-sektorerne,” Catawba Corporations CEO Ronnie Beck sagde i februarudgivelsen og tilføjede, at deres kommende lovgivningsmæssige rammer vil “beskytte forbrugere” og “hjælpe med at modne industrien.” Det vil også bevare smidig fleksibilitet.

Deres indsats tager udgangspunkt i Estlands eResidency-program, der blev lanceret i 2014 med “ambitionen om at skabe et grænseløst digitalt samfund for globale borgere.” Det estiske e-program internet side siger, at det giver deltagerne mulighed for at “oprette og administrere et lokationsuafhængigt firma online fra hvor som helst i verden”, hvilket letter nødvendige operationer som at ansøge om en virksomhedsbankkonto og indberette estiske skatter. “E-residenter har også adgang til EU’s erhvervsmiljø og kan bruge estiske offentlige e-tjenester.” I dag omfatter Estlands e-residency-program 16.000+ virksomheder og 84.000+ e-residenter selv.

🔥 Anbefalede:  Meta i frit fald: Indtjeningen i tredje kvartal 2023 faldt med tab på metaverse division Reality Labs

Catawba Corporations bestræbelser vil tilbyde lignende fordele, hvilket giver både indenlandske og internationale virksomheder mulighed for at oprette amerikanske bankkonti og drive forretning. “Dette er ikke et skattespil,” sagde Catawba Digital Economic Zone CEO Joseph McKinney i en nylig artikel af Forbes. Selvom deres definition af “regulatorisk sikkerhed” endnu ikke har fundet konkret fodfæste, vil Catawba Corporation ikke ofre etik for deres bundlinje. De sætter ordentligt Kend din klient (KYC) og Anti hvidvaskning af penge (AML) protokoller på plads.

McKinney ser en potentiel synergi med Puerto Rico, en anden kvasi-amerikansk befolkning kendt for sin skattelettelse. “Det, vi faktisk anbefaler folk, er at flytte til Puerto Rico, men have din virksomhed registreret i Catawba særlige økonomiske zone, så du kan drage fordel af den jurisdiktionelle arbitrage, mens du, når du er i Puerto Rico, nyder godt af din personlig indkomst og kapitalgevinsarbitrage,” sagde han til Forbes.

Selvom Forbes påpegede “Der er over 500 kasinoer på indianske stammeområder i USA, plus adskillige andre virksomheder, der nyder godt af særlig regulering i særlige jurisdiktioner”, er standardlivskvaliteten for indianere over hele landet i øjeblikket afgrundsdyb. . “Forventet levealder for amerikanske indianere og indfødte i Alaska er 5,5 år mindre end for den samlede amerikanske befolkning,” AMA Journal of Ethics sagde i 2020.” Kun 17% af denne befolkning forfølger nogen eftergymnasial uddannelse sammenlignet med 60 % af befolkningen i USA som helhed.”

Catawba Corporations bestyrelsesmedlem og Catawba-borger Thom Trimnal sagde, at stammens seneste træk for at sætte gang i økonomisk aktivitet med deres egen SEZ “vil skabe økonomiske muligheder, der ikke eksisterer i øjeblikket, herunder job og udvikling af arbejdsstyrke.” Som pressemeddelelsen fra februar 2022 bemærkede, “Fintech er blevet en blomstrende industri med over 91,5 milliarder dollars i global finansiering ved udgangen af ​​2021.”

🔥 Anbefalede:  7 Dave Ramsey babytrin til økonomisk frihed [Make it Work]

I marts skulle GEZ begynde at registrere begrænsede mængder af eCorporations. “Om 7 til 10 år ønsker jeg, at det i det mindste skal tage en stor del ud af Delawares marked for virksomhedsregistrering eller endda erstatte det som guldstandarden,” fortalte Trimnal til Forbes. Spillepladsen er måske ikke lige, men nu har Catawba Corporation overtaget af inerti. Crypto får stadig et dårligt rap inden for tværkulturel egenkapital, men denne udvikling sammen med andre nylige initiativer viser et potentielt, tiltrængt tidevandsskifte. Som JAY-Z løftede i en af ​​sine tekster: “Finansiel frihed mit eneste håb.”

Læs relaterede indlæg: