Casio annoncerer et VR-inspireret G-Shock

Følgende artikel hjælper dig med: Casio annoncerer et VR-inspireret G-Shock

Den VR-inspirerede Casio GMWB5000TVB1 er uret at have på, når det er tilsluttet Metaverse. Uret er designet til at ligne noget fra en futuristisk fragtforing eller en robots fordøjelseskanal, og uret er lavet af guld, sorte og hvide materialer, der er ekspert smeltet for at skabe en overraskende cool helhed.

Uret, som koster 1.700 $, har Tough Solar-opladning og laserætsede markeringer.

Hvorfor er det så dyrt? Denne G-Shock er lavet af relativt vanskelige at fremstille metaller og materialer og er en del af Full Metal Virtual Armour-serien, en high-end serie i den relativt overkommelige G-Shock-serie.

“For at skabe den unikke farvekombination på det nye ur, bruges en syv-trins lag-, maskerings- og graveringsproces. Signaturelementer, herunder lille tekstlasergravering på hele metalhuset og perforeret design på kabinettet og båndforbindelserne er blevet overført fra den første model for et sammenhængende look på tværs af serien. Den nye stil kan også prale af en ridsefast safirkrystal og en titanium krop med TIC (titanium carbide) belægning, der giver ekstra ridsemodstand uden at ofre stilen,” skriver Casio.

Heldigvis behøver du aldrig tage hænderne ud af dine haptiske handsker for at indstille denne ting: den indstiller sig automatisk via din telefons Bluetooth-forbindelse. Du kan tjekke vagten ud her.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Metaverse-udviklingsselskabet PANGU annoncerer kommende NFT-drop