Cardano (ADA) og XRP (XRP) for flygtige? Hvad med Uwerx (WERX) Presale?

Følgende artikel hjælper dig med: Cardano (ADA) og XRP (XRP) for flygtige? Hvad med Uwerx (WERX) Presale?

Med mange mønter, der taber værdi på bjørnemarkedet i 2022, har investorer valgt at revurdere deres kryptobeholdning i dette nye år. De har fundet ud af, at investering i presales er mere lukrativt i det lange løb. Men der kræves et fremragende vækstpotentiale, for at et projekt kan lykkes, og det har Uwerx! Lad os finde ud af, hvordan det vil stå op mod mønter som Cardano (ADA) og XRP (XRP) i 2023.

Cardano (ADA) og XRP (XRP) for flygtige?  Hvad med Uwerx (WERX) Presale?

Cardano (ADA) forsøger at rebound

Cardano (ADA) er en af ​​de mest kendte mønter, da det er den første krypto, der er peer-reviewed. Med sit karakteristiske design gør Cardano (ADA) brugere i stand til at foretage og modtage betalinger hurtigt og med små omkostninger.

Nye XRP (XRP) og Cardano (ADA)-fokuserede produkter er angiveligt blevet tilføjet til Binances Dual Investments-division. Dette resulterede i en overraskende stigning i Cardano-prisen (ADA), da den steg i den seneste uge, og den ligger i øjeblikket på $0,435822. Kun tiden vil vise, om Cardano (ADA) kan fastholde dette rally, men eksperter er optimistiske, at der venter en god kortsigtet vækst for mønten.

XRP (XRP) håber at fastholde investorer

To parter kan bytte XRP (XRP) til fiat-valuta og krypto. Derudover understøtter denne XRP (XRP) mønt alle Ripple Network-aktiviteter.

Da retssagen mellem Ripple og SEC forventes at afslutte snart, er nogle investorer håbefulde på, at det vil ende i Ripples favør, hvilket vil pumpe XRP (XRP) møntprisen. I øjeblikket har XRP (XRP) en markedsværdi på $18B, mens du handler hænder til $0,511487, et fald på 1,9% inden for de sidste 24 timer. Mange analytikere mener, at hvis der opstår en stigning, vil det ikke være bemærkelsesværdigt.

🔥 Anbefalede:  En af MyFitnessPals mest basale funktioner koster nu $20/måned

Uwerx (WERX) Presale indstillet til at bringe investorer 30x profitten

Uwerx vil være en alt-i-en platform til alle freelance-fornødenheder. Det vil forstyrre hele branchen ved at bringe noget nyt på bordet – blockchain-teknologi! Ja, Uwerx bliver den første decentraliserede freelanceplatform nogensinde bygget på en blockchain.

Hvad gør blockchain så unik? Nå, det vil eliminere tyveri af arbejde eller falske anmeldelser, med små eller ingen gebyrer, da det vil skære mellemhandleren ud og forbedre registreringen, da Uwerx vil gemme alle oplysninger på blockchain. Denne innovation vil hjælpe Uwerx med at overgå konkurrenter som Upwork og Fiverr, der har formået at skøjte forbi uden reelle konkurrenter til at udfordre dem. Projektets likviditet vil også være låst i 25 år efter prælanceringen – desuden er projektet allerede blevet revideret og godkendt af InterFi Network og SolidProof.

Da Uwerx i øjeblikket er i fase 1 af sit globale forsalg, er det det perfekte tidspunkt at investere. Dens pris er ringe på kun $0,0065, men det forventes ikke at forblive sådan længe! Da den har fanget mange investorers sind, forventes WERX-mønten at nå et prispunkt på $3 i juli 2024. Vi mener bestemt, at Uwerx bør være øverst på din “Køb-mønter”-liste! Se nedenstående links for at begynde at investere.

Forsalg: invest.uwerx.netværk

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Internet side: https://www.uwerx.network/

Table of Contents