Calvin Klein lancerer et web3-spil i samarbejde med Ready Player Me

Følgende artikel hjælper dig med: Calvin Klein lancerer et web3-spil i samarbejde med Ready Player Me

Det amerikanske mærke Calvin Klein fejrer månenytår med et mode-tema web3-spil kaldet “Unleash Your Inner Explorer”. Mærket samarbejdede med metaverse-platformen for cross-game avatarer, Ready Player Me, for at udvikle oplevelsen.

Kampagnen er rettet mod kunder med base i Hong Kong, Japan, Taiwan, Korea, Singapore og Malaysia. Internationale brugere kan dog også spille spillet ved at scanne QR-koden på en dedikeret side.

Calvin Klein giver sine asiatisk-baserede kunder en chance for at vinde en række præmier ved at spille tre Ready Per Me-drevne spil. For eksempel inkluderer et af spillene at fange de kinesiske nytårskaniner. For at deltage skal brugere klæde deres RPM-avatarer med friske stykker fra kaninkapselsamlingen. Derudover kan modeelskere gøre krav på nye Calvin Klein-outfits til deres avatarer og dele deres outfits billeder med fællesskabet.

Calvin Klein er ikke det eneste mærke, der lancerer en Lunar New Year-kampagne. Tidligere på måneden samarbejdede McDonald’s med viral videoskaber Karen X Cheng for at udvikle en AI-aktiveret tv-reklame. Udgivelsen inkluderede også metaverse-baserede hændelser og et AR-filter.

Ready Player Me har også for nylig lanceret flere metaverse-initiativer. I sidste uge samarbejdede virksomheden med Unstoppable Domains for at forbinde avatarer med brugernes digitale identiteter. Eksisterende RPM-brugere modtog $50 for at gøre krav på deres unikke Unstoppable-domænenavne. I november samarbejdede platformen med Maybelline New York og L’Oréal Paris for at skabe metaverse-klar makeup og hårlooks.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  AMD's nye værktøj sammenligner sine GPU'er med Nvidias, men der er en hage