Caduceus’ CMP-token rammer Bybit og Bitget i dag

Følgende artikel hjælper dig med: Caduceus’ CMP-token rammer Bybit og Bitget i dag

LightCycle. Udlånt af sidste uges pressemeddelelse.

Caduceus, “verdens første blockchain dedikeret til metavers udvikling,” kører ned ad deres køreplan. I sidste uge annoncerede den banebrydende metaverse-protokol, at LightCycle vil være den første 3D-metaverse-platform, der slutter sig til deres ekspanderende økosystem.

I dag rammer Caduceus’ CMP-token også børser som Bybit og Bitget, hvilket giver brugerne mulighed for at interagere på tværs af applikationer. Det er alt sammen en del af 12-personers teamets mission at bringe kraften i decentraliseret kantgengivelse til markedet før snarere end senere – sammen med deres fulde suite af andre specialer og udviklingsmiljøer, der spænder over 3D-teknologi, udvidet virkelighed (XR), distribueret lagring og endda deres egen konsensusmekanisme kaldet Metagraph.

Med det samme navn som det ikoniske medicinske symbol med to slanger, der bestiger en stab, startede teknologivirksomheden Caduceus som svar på aktuelle problemer, der plager blockchain-virksomheder – nemlig behovet for minedrift. Afhjælpning af dette problem bør også holde gasafgifterne lave.

“Vi introducerer en forbedret tilgang, der løser flere problemer og eliminerer behovet for minedrift, samtidig med at vi bibeholder alle fordelene ved blockchain-teknologi, og som også gør udviklingen og brugen af ​​blockchain lettere, mere bekvem og mere effektiv,” deres tekniske hvide papirer forklare. “Det er, hvad Caduceus Metaverse Protocol handler om.”

Hvad er decentraliseret kantgengivelse?

Decentraliseret Edge Rendering er kompliceret at forklare uden en intensiv teknisk baggrund – men virksomhedens hvidbøger gør deres bedste. “Caduceus decentraliseret Edge Rendering er en fjerntjeneste, der leverer beregnings-, gengivelses-, applikations- og visningsfunktioner til Metaverse og Web3 i den decentraliserede sky,” siger de.

🔥 Anbefalede:  15 compañías de petróleo usado que pagan en 2023

Decentraliseret Edge Rendering er en voksende sektor, der ekspanderer hurtigt på tværs af forskellige industrier som spil, sundhed, forsvar og uddannelse. Denne innovation lover hastighed, effektivitet og pålidelighed. “Hvis decentraliseret kantgengivelsesteknologi ikke bliver vedtaget, forbliver ikke kun båndbreddeomkostningerne høje, men også de ekstremt høje krav til stadigt stigende GPU-skalering er fortsat [difficult] at mødes,« står der i hvidbøgerne i deres ansøgningsnotater.

Indtast, LightCycle

Hvis alt dette var ren teknisk formodning fra Caduceus’ side før, nu sætter de virkelig den foreslåede magt på prøve. LightCycleen 3D-platform til mode, underholdning, spil, film, musik, sport, fast ejendom, detailhandel og NFT’er, vil officielt bygge sin platform ved hjælp af Caduceus’ nye teknologi i kølvandet på sidste uges meddelelse.

Den britiske cricketstjerne Lord Botham vil døbe partnerskabet og samarbejde med Caduceus for at lancere sit første NFT-samling på LightCycle-platformen styrker deres teknologi.

Caduceus' CMP-token rammer Bybit og Bitget i dag

Tilsyneladende inkluderer LightCycles egen køreplan “et indholdsstyringssystem, der muliggør upload af virtuelt indhold og aktiver, opbygning af forskellige spillesteder og køb af jord,” hedder det i udgivelsen. Det er her, Caduceus kommer ind for at tilbyde assistance. “Dette vil gøre det lettere for virksomheder at engagere sig i deres eget samfund og give globale brugere muligheden for at interagere med deres yndlingsmærker og berømtheder i et 3D-miljø,” fortsætter udgivelsen.

Dernæst CMP og mere

I dag markerer lanceringen af ​​Caduceus’ CMP-token på større børser på tværs af Web3 – som først og fremmest lover godt for markedets tillid til virksomhedens fremtid. Men for at slå pointen hjem, har de smedet et stærkt partnerskab med det elskede HAPEBEAST 3D NFT-modemærke, som har vedtaget CMP som sit eget fællesskabsstyringstoken, ifølge Kryptonom. Caduceus’ eget websted siger, at forsyningen skal nå 1 milliard tokens.

🔥 Anbefalede:  13 enkle muligheder for at konvertere Visa-gavekort til kontanter (i dag!)

Den 23. juli fik Caduceus et forspring med at fejre CMP’s lancering ved at annoncere, at denne torsdag, den 28. juli, sender de 500CMP til partnerne. I sidste måned gav de i alt 62.500 CMP til 12.500 heldige vindere, der fik op til 5 poletter pr. Fest videre.

Følg med for at se, hvordan CMP’s markedsværdi klarer sig i denne første kritiske uge. Nu ved vi dog, at Caduceus har adskillige jern på ilden. Deres køreplan går ud til Q2 2023. Inden da sigter de også mod at fuldføre bemærkelsesværdige milepæle som at frigive en XR SDK, en opdateret iteration af deres blockchain-mainnet, en skabers platform og endda XR-glassoftware.

De er på farten med en åben kildetilstand, der opfordrer alle interesserede parter til at tage på vejen sammen med dem. Hvis du ikke har hørt om Caduceus endnu, ville det være et godt tidspunkt at studere før din næste kryptosamtale.

Læs relaterede indlæg: