Bunzz hæver $4,5 mio. seed-runde for at udvide sin Smart Contract Hub til DApp-udvikling

Følgende artikel hjælper dig med: Bunzz hæver $4,5 mio. seed-runde for at udvide sin Smart Contract Hub til DApp-udvikling

Singpore, Singapore, 24. januar 2023, Chainwire

Bunzz en web3-udviklingsplatform til decentraliserede applikationer, har gennemført en seed-runde på $4,5 mio. Investorer omfattede gjmp, DG Daiwa Ventures, Coincheck og Ceres. Finansiering vil blive brugt til at hjælpe med at opbygge Bunzz’s Smart Contract Hub, som allerede bruges af mere end 8.000 dApp-udviklere. (Produktside: https://bunzz.dev/ )

Bunzz har etableret en stærk track record siden lanceringen for 11 måneder siden. Over 8.000 DApp-udviklere har brugt platformen, og mere end 3.000 DApp-projekter er blevet implementeret på kæden, hvilket gør den til en af ​​de største DApp-udviklingsinfrastrukturer i Asien.

Platformen er blevet anerkendt af top-tier vartegn som en vigtig infrastrukturtjeneste i sektoren for intelligent kontraktudvikling. Det er blevet vist på web3-udviklingsinfrastrukturkaoskortet udgivet af Coinbase. Derudover var Bunzz også finalist i Icetea Lab, Singapores største web3 acceleratorprogram.

I øjeblikket er ingeniører, der kan håndtere DApp-udvikling, meget sjældne. Årsagen er, at barrieren for at udvikle smarte kontrakter, som er web3-specifikke programmer, er høj. Med andre ord, hvis web2-softwareingeniører kunne håndtere kontraktudvikling, ville det være meget nemmere at komme ind på web3-området.

Det er lykkedes Bunzz at forenkle den tidligere komplekse udviklingsproces ved at levere hyppigt anvendte kontrakter som moduler og indpakke forberedelsen af ​​noder og lanceringen af ​​udviklingsmiljøet.

Om Bunzz’s kernefunktion “Smart Contract Hub”

Bunzz tilbyder en modulær version af ofte brugte smarte kontrakter. Disse er frit tilgængelige for almindelige brugere og kan genbruges af andre DApp-udviklere.

På den anden side er der en lignende tjeneste kaldet Open Zeppelin, et open source-bibliotek. Forskellen mellem dette og Bunzz er bekvemmelighed. Mens OZ’s kode kun er et bibliotek og ikke kan implementeres med det samme, da det kræver et udviklingsmiljø og noder, kan Bunzz’s moduler implementeres med kun en GUI. Det er virkelig “web3-versionen af ​​Docker Hub”.

🔥 Anbefalede:  Panasonics nye automatiske brødmaskine henvender sig til glutenfri bagere

Delvis liste over smarte kontraktmoduler, der tilbydes af Bunzz

NFT-relaterede moduler:

DeFi relaterede moduler:

Kenta Akutsu, CEO og medstifter af Bunzz, forklarede: “Bunzz sigter i sidste ende på at blive web3s ækvivalent til Docker Hub. Uforanderlige smarte kontrakter på blockchain er åbne programmer, også kaldet ‘offentlige goder’, fordi alle kan få adgang til og bruge dem uden tilladelse. Brugsflowet og logikken i deres drift er imidlertid svære at forstå, hvilket gør det ubelejligt for ingeniører, der ønsker at genbruge dem. Bunzz sigter mod at løse dette problem ved at tilskynde skabere af smarte kontraktmoduler til at skabe mere nøjagtig kodning og dokumentation. Du er velkommen til at kontakte os via kvidre eller uenighed.”

De 13 deltagende investorer:

Bunzz pte ltd virksomhedsprofil:

  • Firmanavn: Bunzz pte ltd
  • Repræsentant: Kenta Akutsu
  • Hovedkontor: 6 Eu Tong Sen Street #12-17 The Central Singapore 059817
  • Forretning: Drift af web3 udviklingsinfrastruktur “Bunzz
  • Etablering: maj 2022
  • Kapital: 4.500.000 USD
  • URL: https://bunzz.dev
Kontakt

direktør
Kenta Akutsu
Bunzz pte ltd
[email protected]

Table of Contents